Савић спреман за Дабура: Не плашим се ничега!

Штопер Црвене звезде Вујадин Савић истиче да ће тим показати против Салцбурга да је спреман за Лигу шампиона.

Фудбал 20.08.2018 | 17:15
Савић спреман за Дабура: Не плашим се ничега!
Црвено-бели дочекују у уторак шампиона Аустрије (21х) у првом мечу плеј-офа квалификација за пласман у групну фазу елитног такмичења.

"Једва чекамо утакмицу. Звезда дуго није имала прилику за ЛШ и даћемо све да стигнемо до заједничког циља", рекао је Савић.

Проблем за Звезду у уторак ће бити празне трибине.

"Имао сам једном прилику да играм пред празним стадионом и изгубили смо 1:0 од Јавора. Надамо се да сад неће бити тако. Имаћемо подршку на тренингу (понедељак, 19х)".

Савићев посао ће пре свега бити да заустави Израелца Моанеса Дабура, који је постигао већ седам голова ове сезоне у свим такмичењима.

"Сигурно да смо се припремили и то ћемо показати. Ради се о одличном нападачу и надам се да ћу изаћи као победник. Ја се не плашим ничега, мислим да смо то показали до сада".

Звездин дефанзивац је добрим играма у црвено-белом дресу опет привукао пажњу страих клубова. Већ је играо у Немачкој и Француској.

"Повратак у Звезду је један од најбољих потеза у мојој каријери. У фокусу је сада Радоњић. Прелазни рок је до 1. септембра, па о томе можемо да причамо 1. септембра. Надам се да сам оправдао поверење, трудим се да исправим грешке којих некад буде, а некад не. Стручни штаб то види. Не бих да износим у јавност али има таквих ствари".

Салцбург је у сјајној форми, добио је последњих 13 утакмица (укључујући припремне), а на последњих пет има гол разлику 10:0.

"Био бих задовољан да не примимо ниједан, а да дамо неки гол", закључио је Савић.

Звезда и Салцбург играју у уторак од 21х на стадиону "Рајко Митић", први меч баража за пласман у Лигу шампиона.

Салцбургов пут до ЦЗ:

Салцбург – Шкендија 3:0
Шкендија – Салцбург 0:1

Звездин пут до РБ:

Спартакс – Звезда 0:0
Звезда – Спартакс 2:0
Звезда – Судува 3:0
Судува – Звезда 0:2
Звезда – Трнава 1:1
Трнава – Звезда 1:2 пп

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар