Savić spreman za Dabura: Ne plašim se ničega!

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić ističe da će tim pokazati protiv Salcburga da je spreman za Ligu šampiona.

Fudbal 20.08.2018 | 17:15
Savić spreman za Dabura: Ne plašim se ničega!
Crveno-beli dočekuju u utorak šampiona Austrije (21h) u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja.

"Jedva čekamo utakmicu. Zvezda dugo nije imala priliku za LŠ i daćemo sve da stignemo do zajedničkog cilja", rekao je Savić.

Problem za Zvezdu u utorak će biti prazne tribine.

"Imao sam jednom priliku da igram pred praznim stadionom i izgubili smo 1:0 od Javora. Nadamo se da sad neće biti tako. Imaćemo podršku na treningu (ponedeljak, 19h)".

Savićev posao će pre svega biti da zaustavi Izraelca Moanesa Dabura, koji je postigao već sedam golova ove sezone u svim takmičenjima.

"Sigurno da smo se pripremili i to ćemo pokazati. Radi se o odličnom napadaču i nadam se da ću izaći kao pobednik. Ja se ne plašim ničega, mislim da smo to pokazali do sada".

Zvezdin defanzivac je dobrim igrama u crveno-belom dresu opet privukao pažnju straih klubova. Već je igrao u Nemačkoj i Francuskoj.

"Povratak u Zvezdu je jedan od najboljih poteza u mojoj karijeri. U fokusu je sada Radonjić. Prelazni rok je do 1. septembra, pa o tome možemo da pričamo 1. septembra. Nadam se da sam opravdao poverenje, trudim se da ispravim greške kojih nekad bude, a nekad ne. Stručni štab to vidi. Ne bih da iznosim u javnost ali ima takvih stvari".

Salcburg je u sjajnoj formi, dobio je poslednjih 13 utakmica (uključujući pripremne), a na poslednjih pet ima gol razliku 10:0.

"Bio bih zadovoljan da ne primimo nijedan, a da damo neki gol", zaključio je Savić.

Zvezda i Salcburg igraju u utorak od 21h na stadionu "Rajko Mitić", prvi meč baraža za plasman u Ligu šampiona.

Salcburgov put do CZ:

Salcburg – Škendija 3:0
Škendija – Salcburg 0:1

Zvezdin put do RB:

Spartaks – Zvezda 0:0
Zvezda – Spartaks 2:0
Zvezda – Suduva 3:0
Suduva – Zvezda 0:2
Zvezda – Trnava 1:1
Trnava – Zvezda 1:2 pp

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar