Федерер: Новаче, исписао си историју!

Честитке Новаче, невероватан успех! Роџер Федерер, други тенисер света, честитао је Новаку Ђоковићу на титули у Синсинатију и комплетирању Голден Мастерса.  "Новаче, честитам ти што си исписао историју. Невероватно је шта си урадио данас, као и све што си постигао у својој каријери", рекао је Роџер.

Тенис 20.08.2018 | 11:00
Федерер: Новаче, исписао си историју!
Рекордер по броју гренд слем титула и по многима најбољи играч света свих времена, Роџер Федерер, 24. пут у каријери морао је да честита Новаку Ђоковићу на победи у међусобним дуелима

Али...

Роџер је то први пут учинио после финала у Синсинатију. Претходна три пута Ноле је био тај који је први говорио пред публиком и честитао Швајцарцу на бољој игри и тријумфу.

"Новаче, честитам ти што си исписао историју. Невероватно је шта си урадио данас, као и све што си постигао у својој каријери", рекао је Роџер.

Федерер је први пут поражен у финалу турнира који је седам пута освајао.

"Хвала свима, хвала и организаторима. Имали сте великих проблема са временом, али данас, на дан финала, синуло је сунце. Овај турнир расте, било је изузетно вратити се овде после две године изостанка."

Федерер и Ђоковић су играли у финалу и 2015, али су онда прескочили напредна два турнира. Вратили су се у великом столу, али су заменили улоге.

Коначно!

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Схадоwс

20.08.2018 09:30

Свака цаст Ноле.

ОДГОВОРИТЕ