Federer: Novače, ispisao si istoriju!

Čestitke Novače, neverovatan uspeh! Rodžer Federer, drugi teniser sveta, čestitao je Novaku Đokoviću na tituli u Sinsinatiju i kompletiranju Golden Mastersa.  "Novače, čestitam ti što si ispisao istoriju. Neverovatno je šta si uradio danas, kao i sve što si postigao u svojoj karijeri", rekao je Rodžer.

Tenis 20.08.2018 | 11:00
Federer: Novače, ispisao si istoriju!
Rekorder po broju grend slem titula i po mnogima najbolji igrač sveta svih vremena, Rodžer Federer, 24. put u karijeri morao je da čestita Novaku Đokoviću na pobedi u međusobnim duelima

Ali...

Rodžer je to prvi put učinio posle finala u Sinsinatiju. Prethodna tri puta Nole je bio taj koji je prvi govorio pred publikom i čestitao Švajcarcu na boljoj igri i trijumfu.

"Novače, čestitam ti što si ispisao istoriju. Neverovatno je šta si uradio danas, kao i sve što si postigao u svojoj karijeri", rekao je Rodžer.

Federer je prvi put poražen u finalu turnira koji je sedam puta osvajao.

"Hvala svima, hvala i organizatorima. Imali ste velikih problema sa vremenom, ali danas, na dan finala, sinulo je sunce. Ovaj turnir raste, bilo je izuzetno vratiti se ovde posle dve godine izostanka."

Federer i Đoković su igrali u finalu i 2015, ali su onda preskočili napredna dva turnira. Vratili su se u velikom stolu, ali su zamenili uloge.

Konačno!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Shadows

20.08.2018 09:30

Svaka cast Nole.

ODGOVORITE