Мислили да ће га Пеп отјерати, а он све бољи!

"Када се то дешава - Серхио Агуеро је један од најбољих нападача на свијету", поручује Пеп Гвардиола.

Фудбал 20.08.2018 | 12:15
Мислили да ће га Пеп отјерати, а он све бољи!
Када је званично објављено да ће Пеп Гвардиола преузети Манчестер сити чинило се да у његовом систему игре нема мјеста за Серхија Агуера, лидера генерације уз Јају Туреа.

Спекулисало се да би управо Аргентинац могао да најави "егзодус" фудбалера у чије квалитете Гвардиола не полаже довољно поверења, помињао се Реал Мадрид, чак и Кина, а утисак је да је "веза" играча и тренера све јача...

Агуеро је навикао и на ротације с Габријелом Жесусом, а послије дуго времена обојица су почела меч и постигла четири од шест голова против Хадерсфилда.

"Откако се вратио, све је бољи!", поручио је Гвардиола послије меча у ком је Серхио Агуеро постигао хет-трик, за већ пети гол у сезони након погодака у Комјунити шилду.

"Све више се осјећа слободно на терену, није то само до голова. То је и до начина на који улази у простор, како додаје и асистира. Када се то дешава - Серхио Агуеро је један од најбољих нападача на свијету. Ту немам никакву дилему!".

Агуеро је у дресу Ситија постигао чак 204 гола од доласка из Атлетика 2011. године, а све је ближи "ол-тајм" рекордима Премијер лиге.

Хет-трик против Хадерсфилда био му је девети у каријери, чиме се изједначио с Робијем Фаулером, а престигао Овена, Анрија и Кејна, а тренутно испред њега је Алан Ширер који је 11. пута постизао три или више голова на мечу.

Хоће ли успјети?

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар