Mislili da će ga Pep otjerati, a on sve bolji!

"Kada se to dešava - Serhio Aguero je jedan od najboljih napadača na svijetu", poručuje Pep Gvardiola.

Fudbal 20.08.2018 | 12:15
Mislili da će ga Pep otjerati, a on sve bolji!
Kada je zvanično objavljeno da će Pep Gvardiola preuzeti Mančester siti činilo se da u njegovom sistemu igre nema mjesta za Serhija Aguera, lidera generacije uz Jaju Turea.

Spekulisalo se da bi upravo Argentinac mogao da najavi "egzodus" fudbalera u čije kvalitete Gvardiola ne polaže dovoljno poverenja, pominjao se Real Madrid, čak i Kina, a utisak je da je "veza" igrača i trenera sve jača...

Aguero je navikao i na rotacije s Gabrijelom Žesusom, a poslije dugo vremena obojica su počela meč i postigla četiri od šest golova protiv Hadersfilda.

"Otkako se vratio, sve je bolji!", poručio je Gvardiola poslije meča u kom je Serhio Aguero postigao het-trik, za već peti gol u sezoni nakon pogodaka u Komjuniti šildu.

"Sve više se osjeća slobodno na terenu, nije to samo do golova. To je i do načina na koji ulazi u prostor, kako dodaje i asistira. Kada se to dešava - Serhio Aguero je jedan od najboljih napadača na svijetu. Tu nemam nikakvu dilemu!".

Aguero je u dresu Sitija postigao čak 204 gola od dolaska iz Atletika 2011. godine, a sve je bliži "ol-tajm" rekordima Premijer lige.

Het-trik protiv Hadersfilda bio mu je deveti u karijeri, čime se izjednačio s Robijem Faulerom, a prestigao Ovena, Anrija i Kejna, a trenutno ispred njega je Alan Širer koji je 11. puta postizao tri ili više golova na meču.

Hoće li uspjeti?

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar