Кошаркашка пијаца...

Рочести потписао у Кини, Самјуелс не мења клуб, Шенгелија веран Баскима, а Милано пушта Тиодора! Нема мира на летњем тржишту играча.

Кошарка 20.08.2018 | 17:30
Кошаркашка пијаца...
Ближи се крај летње фудбалске пијаце, али зато кошаркашка ради пуном паром ових дана. Нама назанимљивија вест стиже нам из Кине, где је доскорашни плејмејкер Црвене звезде Тејлор Рочестипотписао уговор са Фуђијаном.

Рочести је уговор са београдским црвено-белима истекао по завршетку прошле сезоне у којој је био најзаслужнији што је Звезда одбранила титулу првака Србије. Ипак, сезона није била успешна пошто су Београђани остали без трофеја у Јадранској лиги и пласмана у Евролигу.

Идемо даље, Јамајчанин Самардо Семјуелс, који је један кратак део прошле сезоне провео у Партизану, по свему судећи остаће у француском Лиможу. Стамени центар ставиће потпис на нови двогодишњи уговор, а у другом делу прошле сезоне имао је сасвим добар просечан учинак - 11,4 поена и 4,4 скока по утакмици.

Добре вести стижу и за навијаче Басконије, пошто је Торнике Шенгелија продужио уговор до лета 2022. године. Прошле сезоне Грузијац је бележио 13,7 поена и 6,1 скок по евролигашкој утакмици.

Американац Џордан Тиодор, који се до недавно, доводио и у везу са Црвеном звездом, напустиће миланску Олимпију. Специјализовани портал Спортандо наводи да се Тиодор неће појавити следеће недеље на почетку припрема и да је увелико у потрази за новим клубом.

Али, ту није крај данашњим кошаркашким вестима са пијаце. Некадашњи кошаркаш Цедевите, Џон Шурна продужио је уговор са Андором до лета следеће године. Прошле сезоне у Еврокупу је бележио 6,9 поена по утакмици.

Извор: мондо.рс

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар