Košarkaška pijaca...

Ročesti potpisao u Kini, Samjuels ne menja klub, Šengelija veran Baskima, a Milano pušta Tiodora! Nema mira na letnjem tržištu igrača.

Košarka 20.08.2018 | 17:30
Košarkaška pijaca...
Bliži se kraj letnje fudbalske pijace, ali zato košarkaška radi punom parom ovih dana. Nama nazanimljivija vest stiže nam iz Kine, gde je doskorašni plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročestipotpisao ugovor sa Fuđijanom.

Ročesti je ugovor sa beogradskim crveno-belima istekao po završetku prošle sezone u kojoj je bio najzaslužniji što je Zvezda odbranila titulu prvaka Srbije. Ipak, sezona nije bila uspešna pošto su Beograđani ostali bez trofeja u Jadranskoj ligi i plasmana u Evroligu.

Idemo dalje, Jamajčanin Samardo Semjuels, koji je jedan kratak deo prošle sezone proveo u Partizanu, po svemu sudeći ostaće u francuskom Limožu. Stameni centar staviće potpis na novi dvogodišnji ugovor, a u drugom delu prošle sezone imao je sasvim dobar prosečan učinak - 11,4 poena i 4,4 skoka po utakmici.

Dobre vesti stižu i za navijače Baskonije, pošto je Tornike Šengelija produžio ugovor do leta 2022. godine. Prošle sezone Gruzijac je beležio 13,7 poena i 6,1 skok po evroligaškoj utakmici.

Amerikanac Džordan Tiodor, koji se do nedavno, dovodio i u vezu sa Crvenom zvezdom, napustiće milansku Olimpiju. Specijalizovani portal Sportando navodi da se Tiodor neće pojaviti sledeće nedelje na početku priprema i da je uveliko u potrazi za novim klubom.

Ali, tu nije kraj današnjim košarkaškim vestima sa pijace. Nekadašnji košarkaš Cedevite, Džon Šurna produžio je ugovor sa Andorom do leta sledeće godine. Prošle sezone u Evrokupu je beležio 6,9 poena po utakmici.

Izvor: mondo.rs

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar