Иза сваког моћног голгетера стоји моћна жена!

Ванда обезбедила Икардију примања од 8. 000. 000 евра! Нови угвор капитена Интера важиће до 2023. године.

Фудбал 20.08.2018 | 14:15
Иза сваког моћног голгетера стоји моћна жена!
Мауро Икарди у главној улози. Око њега остатак тима, да се прави нови, европски Интер. Амбициозан план челника миланског клуба добио је потврду у сазнању италијанских медија да је Аргентинац потписао нови уговор са Неразурима и на тај начин одбацио сваку могућност да напусту стадион „Ђузепе Меаца“, јер и сам жели да буде предводник актуелне екипе. Наравно, као капитен.

На Апенинском полуострву једна од ударних вести ове недеље је да се Икарди обавезао на наставак сарадње са клубом у коме је голгетерски процветао, те да је још док је пијаца у Калчу трајала, потписао до лета 2013. Дакле, наредних пет година, уместо до 2021, како је гласио претходни уговор.

Према информацијама Тутоспорта и Коријере дело спорта, Интер се 25-годишњем шпицу одужио за то што га је вратио у Лигу шампиона после седам сезона, унео огроман новац у клуб, па је ред да најзаслужнији за тај успех награди повећањем плате. Са досадашњих 4.500.000 евра скочиће примања Маурита на чак 8.000.000 евра. У једном тренутку је захтевао 9.000.000 евра, међутим, пристао је на милионче мање, уз разлога што ће добити дужи продужетак. Не на једну, него на две сезоне. Наравно, плус бонсе, па ако опет буде први стрелац Серије А или уради нешто битно у Лиги шампиона повећаће стање на банковном рачуну.

Иза овог посла стоји Ванда Нара, Икардијева супруга и лични заступник у преговорима. Ово је други пут у последње две године да је осигурала потпис свог драгог, нема сумње да је реч о способној жени, бар кад су преговори у питању.

Додуше, и Интер се осигурао, јер је из уговора склонио излазну клаузулу у вредности од 110.000.000 евра која је важила до 15. јула сваке године за клубове ван Италије. А убацио је ону по којој је цена Маура Икардија знатно повећања. На 160.000.000 евра. Било ко да је купац.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сретен Глупи

20.08.2018 14:56

Будаласта фраза" то иза сваког успјесног с..."Укуцани их не цијене ни за суву сљиву.Воле њихово богатство и конфор и стил зивота и раскос док теце новца.

ОДГОВОРИТЕ