Iza svakog moćnog golgetera stoji moćna žena!

Vanda obezbedila Ikardiju primanja od 8. 000. 000 evra! Novi ugvor kapitena Intera važiće do 2023. godine.

Fudbal 20.08.2018 | 14:15
Iza svakog moćnog golgetera stoji moćna žena!
Mauro Ikardi u glavnoj ulozi. Oko njega ostatak tima, da se pravi novi, evropski Inter. Ambiciozan plan čelnika milanskog kluba dobio je potvrdu u saznanju italijanskih medija da je Argentinac potpisao novi ugovor sa Nerazurima i na taj način odbacio svaku mogućnost da napustu stadion „Đuzepe Meaca“, jer i sam želi da bude predvodnik aktuelne ekipe. Naravno, kao kapiten.

Na Apeninskom poluostrvu jedna od udarnih vesti ove nedelje je da se Ikardi obavezao na nastavak saradnje sa klubom u kome je golgeterski procvetao, te da je još dok je pijaca u Kalču trajala, potpisao do leta 2013. Dakle, narednih pet godina, umesto do 2021, kako je glasio prethodni ugovor.

Prema informacijama Tutosporta i Korijere delo sporta, Inter se 25-godišnjem špicu odužio za to što ga je vratio u Ligu šampiona posle sedam sezona, uneo ogroman novac u klub, pa je red da najzaslužniji za taj uspeh nagradi povećanjem plate. Sa dosadašnjih 4.500.000 evra skočiće primanja Maurita na čak 8.000.000 evra. U jednom trenutku je zahtevao 9.000.000 evra, međutim, pristao je na milionče manje, uz razloga što će dobiti duži produžetak. Ne na jednu, nego na dve sezone. Naravno, plus bonse, pa ako opet bude prvi strelac Serije A ili uradi nešto bitno u Ligi šampiona povećaće stanje na bankovnom računu.

Iza ovog posla stoji Vanda Nara, Ikardijeva supruga i lični zastupnik u pregovorima. Ovo je drugi put u poslednje dve godine da je osigurala potpis svog dragog, nema sumnje da je reč o sposobnoj ženi, bar kad su pregovori u pitanju.

Doduše, i Inter se osigurao, jer je iz ugovora sklonio izlaznu klauzulu u vrednosti od 110.000.000 evra koja je važila do 15. jula svake godine za klubove van Italije. A ubacio je onu po kojoj je cena Maura Ikardija znatno povećanja. Na 160.000.000 evra. Bilo ko da je kupac.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sreten Glupi

20.08.2018 14:56

Budalasta fraza" to iza svakog uspjesnog s..."Ukucani ih ne cijene ni za suvu sljivu.Vole njihovo bogatstvo i konfor i stil zivota i raskos dok tece novca.

ODGOVORITE