Л'Екип: Радоњић на путу за Марсељ!

Немања Радоњић ће у плеј-офу за Лигу шампиона одиграти против Салцбурга последње утакмице у дресу Црвене звезде. О трансферу у Марсељ данас пише и "Л'Екип".  Французи јављају: Радоњића чека уговор на пет година.  Вест објавио радио Монте Карло и потврдио да је договорен трансфер од 12 милиона евра.

Фудбал 19.08.2018 | 20:15
Л'Екип: Радоњић на путу за Марсељ!
Француски лист тврди да је Олимпик послао понуду Црвеној звезди од 10 милиона евра, а постоји и бонус од два милона евра уколико тим из Марсеља са Радоњићем оствари такмичарске планове, а један је да клуб игра у Лиги шампиона.

Црвеној звезди би требало да припадне 60 одсто трансфера, 25 одсто Радоњићу, односно његовим менаџерима, остатак припада његовим бившим клубовима, а највећи проценат иде Роми.

Коцкице трансфера су сложене, на Велодрому је све спремно за промоцију Немање Радоњића.Оно о чему се данима писало, добило је потврду из још једног извора. И то врло релевантног.

Радио Монте Карло, одлично упућен у дешавања у клубовима са југа Француске, данас је у етар пустио информацију да је Олимпик постигао договор са Црвеном звездом и да ће за трансфер репрезентативца Србије искеширати 12 милиона евра.

Међутим, то није све. Према њиховим изворима Олимпик из Марсеља је спремио петогодишњи уговор за брзононог Нишлију. Мада износ његове зараде по сезони није прецизиран. У тексту се наводи да је Олимпик желео да да предухитри шпанску Севиљу и да је због тога понудио боље услове Црвеној звезди и играчу.

Пише се да ће Радоњић стићи у француску луку дан после утакмице Лиге шампиона у Београду. То би била врло разочаравајућа вест за навијаче Црвене звезде, јер у том случају Радоњић не би био на располагању Владану Милојевићу за реванш против Салцбурга... Видећемо шта ће о томе рећи на Маракани.

Комплетан трансфер износи 12 милиона евра, а могуће је да порасте и на 14. Олимпик је спремио бонусе у случају да за време Радоњићевог битисања на југу Француске избори пласман у Лигу шампиона.

Црвена звезди ће припасти 60 посто обештећење. Негде око седам милиона евра.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар