L'Ekip: Radonjić na putu za Marselj!

Nemanja Radonjić će u plej-ofu za Ligu šampiona odigrati protiv Salcburga poslednje utakmice u dresu Crvene zvezde. O transferu u Marselj danas piše i "L'Ekip".  Francuzi javljaju: Radonjića čeka ugovor na pet godina.  Vest objavio radio Monte Karlo i potvrdio da je dogovoren transfer od 12 miliona evra.

Fudbal 19.08.2018 | 20:15
L'Ekip: Radonjić na putu za Marselj!
Francuski list tvrdi da je Olimpik poslao ponudu Crvenoj zvezdi od 10 miliona evra, a postoji i bonus od dva milona evra ukoliko tim iz Marselja sa Radonjićem ostvari takmičarske planove, a jedan je da klub igra u Ligi šampiona.

Crvenoj zvezdi bi trebalo da pripadne 60 odsto transfera, 25 odsto Radonjiću, odnosno njegovim menadžerima, ostatak pripada njegovim bivšim klubovima, a najveći procenat ide Romi.

Kockice transfera su složene, na Velodromu je sve spremno za promociju Nemanje Radonjića.Ono o čemu se danima pisalo, dobilo je potvrdu iz još jednog izvora. I to vrlo relevantnog.

Radio Monte Karlo, odlično upućen u dešavanja u klubovima sa juga Francuske, danas je u etar pustio informaciju da je Olimpik postigao dogovor sa Crvenom zvezdom i da će za transfer reprezentativca Srbije iskeširati 12 miliona evra.

Međutim, to nije sve. Prema njihovim izvorima Olimpik iz Marselja je spremio petogodišnji ugovor za brzononog Nišliju. Mada iznos njegove zarade po sezoni nije preciziran. U tekstu se navodi da je Olimpik želeo da da preduhitri špansku Sevilju i da je zbog toga ponudio bolje uslove Crvenoj zvezdi i igraču.

Piše se da će Radonjić stići u francusku luku dan posle utakmice Lige šampiona u Beogradu. To bi bila vrlo razočaravajuća vest za navijače Crvene zvezde, jer u tom slučaju Radonjić ne bi bio na raspolaganju Vladanu Milojeviću za revanš protiv Salcburga... Videćemo šta će o tome reći na Marakani.

Kompletan transfer iznosi 12 miliona evra, a moguće je da poraste i na 14. Olimpik je spremio bonuse u slučaju da za vreme Radonjićevog bitisanja na jugu Francuske izbori plasman u Ligu šampiona.

Crvena zvezdi će pripasti 60 posto obeštećenje. Negde oko sedam miliona evra.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar