Босанац из Салцбурга пријети Звезди!

Рањиви су, долазимо по два гола! „Велика је штета што неће бити Делија“, додао је Смаил Превљак.

Фудбал 20.08.2018 | 12:45
Босанац из Салцбурга пријети Звезди!
Салцбург долази у Београд у страшној форми, уверен да головима на празној Маракани може да овери пласман у Лигу шампиона. Такав се бар утисак стиче читајући изјаве младог нападача Бикова Смаила Превљака. Момак који је са два гола донео тријумф биковима у судару са Хартпергом рекао је да су у редовима аустијског првака добро анализирали тим Владана Милојевића.

И да су уочили мане које могу да искористе.

„Тешко је рећи да смо фаворити у Београду, јер знамо да је Звезда екипа коју не смете ниједног секунда да потцените. У Београду су шансе подједнаке, у Салцбургу смо ми фаворити. Свим мојим играчима и мени је жао што неће бити публике. Прижељкивали смо да играмо пред Делијама, мислим да је то предност за нас, али из ове перспективе је тешко говорити о некој предности у Београду“,поручио је за Ало Смаил Превљак.

Очигледно је да се тренер Ред Була Марко Розе подробно бавим свим врлинама и манама црвено-белих.

„Не знам много фудбалера Звезде, али ово што смо анализирали, видимо да су добро технички потковани. Ипак, нашли смо и мане, које нећемо да износимо у јавност“.

Нападач из Херцеговине је открио да је пратио двомеч између Црвене звезде и Спартака из Трнаве. Истакао је да је до тријумфа дошао квалитетнији тим.

„Звезда је заслужено победила. Не могу да кажем да се баш намучила, али свака екипа може данас да игра дефанзивно. Кад се неко повуче тешко је пробити тај бункер. И ми смо имали муке са Шкендијом, нисмои х лако пробили. Звезди ће бити боље да игра против нас, јер играмо отворено, нападачки. Задовољила би нас само победа на Маракани. Идемо да дамо гол, два. То је приоритет“.

Салцбург ће се на Маракани боритиви против црвено-белих, али и духова прошлости. Аустријанци су везали 13 победа, али из исто толико пута нису успели да дођу до Лиге шампиона.

„Никоме није јасно зашто из претходних 13 покушаја нисмо успели да уђемо у Лигу шампиона. Прижељкујемо да се једног дана квалификујемо. И то баш сада. Не гледамо у прошлост, није пријатно. Играли смо полуфинале Лига Европе, искусни смо, тако да смо спремни. Против Звезде видимо ту шансу“, јасан је у изјави за Ало Смаил Превљак.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар