Bosanac iz Salcburga prijeti Zvezdi!

Ranjivi su, dolazimo po dva gola! „Velika je šteta što neće biti Delija“, dodao je Smail Prevljak.

Fudbal 20.08.2018 | 12:45
Bosanac iz Salcburga prijeti Zvezdi!
Salcburg dolazi u Beograd u strašnoj formi, uveren da golovima na praznoj Marakani može da overi plasman u Ligu šampiona. Takav se bar utisak stiče čitajući izjave mladog napadača Bikova Smaila Prevljaka. Momak koji je sa dva gola doneo trijumf bikovima u sudaru sa Hartpergom rekao je da su u redovima austijskog prvaka dobro analizirali tim Vladana Milojevića.

I da su uočili mane koje mogu da iskoriste.

„Teško je reći da smo favoriti u Beogradu, jer znamo da je Zvezda ekipa koju ne smete nijednog sekunda da potcenite. U Beogradu su šanse podjednake, u Salcburgu smo mi favoriti. Svim mojim igračima i meni je žao što neće biti publike. Priželjkivali smo da igramo pred Delijama, mislim da je to prednost za nas, ali iz ove perspektive je teško govoriti o nekoj prednosti u Beogradu“,poručio je za Alo Smail Prevljak.

Očigledno je da se trener Red Bula Marko Roze podrobno bavim svim vrlinama i manama crveno-belih.

„Ne znam mnogo fudbalera Zvezde, ali ovo što smo analizirali, vidimo da su dobro tehnički potkovani. Ipak, našli smo i mane, koje nećemo da iznosimo u javnost“.

Napadač iz Hercegovine je otkrio da je pratio dvomeč između Crvene zvezde i Spartaka iz Trnave. Istakao je da je do trijumfa došao kvalitetniji tim.

„Zvezda je zasluženo pobedila. Ne mogu da kažem da se baš namučila, ali svaka ekipa može danas da igra defanzivno. Kad se neko povuče teško je probiti taj bunker. I mi smo imali muke sa Škendijom, nismoi h lako probili. Zvezdi će biti bolje da igra protiv nas, jer igramo otvoreno, napadački. Zadovoljila bi nas samo pobeda na Marakani. Idemo da damo gol, dva. To je prioritet“.

Salcburg će se na Marakani boritivi protiv crveno-belih, ali i duhova prošlosti. Austrijanci su vezali 13 pobeda, ali iz isto toliko puta nisu uspeli da dođu do Lige šampiona.

„Nikome nije jasno zašto iz prethodnih 13 pokušaja nismo uspeli da uđemo u Ligu šampiona. Priželjkujemo da se jednog dana kvalifikujemo. I to baš sada. Ne gledamo u prošlost, nije prijatno. Igrali smo polufinale Liga Evrope, iskusni smo, tako da smo spremni. Protiv Zvezde vidimo tu šansu“, jasan je u izjavi za Alo Smail Prevljak.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar