РУС: Коначно и Армејци добише! Спартаку дерби!

Спартак је дефанзивно перфектан: За остало се брине Зе Луис! Московљани славили на гостовању Краснодару – 1:0.  ЦСКА савладао Арсенал из Туле за првенац у Премијер лиги.

Фудбал 19.08.2018 | 11:15
РУС: Коначно и Армејци добише! Спартаку дерби!
ЦСКА је коначно уписао прву победу у руској Премијер лиги и то тек у четвртом колу. Армејци су на свом терену савладали Арсенал из Туле са 3:0 и најавили да ипак долазе бољи дани за један од најтрофејнијих руских клубова.

Стрелац првог поготка за Московљане био је уругвајски нападач Абел Ернандез већ у десетом минуту. Од тог тренутка Армејци су преузели потпуну контролу на терену и показали гостима да немају шта да траже.

ЦСКА је имао олакшан посао од 67. минута када је искључен гостујући фудбалер Григалава који је намерно руком зауставио контранапад Армејаца.

Бројчану предност ЦСКА је искористио у 77. минуту када је Кристијан Бистровић дуплирао предност, а коначан резултат поставио је Фјодор Чалов осам минута пре краја утакмице.



Спартак је дефанзивно перфектан: За остало се брине Зе Луис. Московљани славили на гостовању Краснодару – 1:0.

Спартак не зна да прими гол у домаћем првенству... Сјајна дефанзивна поставка Масима Карере донела је превагу на гостовању Краснодару без обзира што је победоносни погодак постигао Зе Луис у 88.минуту.

Све је наговештавало да ће тим из главног града Русије поновити резултат из дуела против Спартака. Јесу гости бољи, али нису успели да се изборе са добро постављеном одбраном Краснодарана челу са Спајићем.

Међутим, динамичан меч завршен је заслуженим тријумфом Спартака. Само тренутак декоцентрације фудбалера Краснодара казнио је Зе Луис који је надскочио МартиновичаЗа сјајан старт Спартака од три победе и ремија у прва четири кола. Све то прати и гол разлика од 3:0.

РУСИЈА 1 - 4. КОЛО

Петак

Анжи - Оренбург 1:3 (1:0)
/Новоселцев 12 - Попович 69п, Сутормин 77, Чуканов 83/

Субота

ЦСКА - Арсенал 3:0 (1:0)
/Ернандез 10, Бистровић 77, Чалов 82/

Краснодар - Спартак 0:1 (0:0)
/Зе Луис 88/

Акхмат - Рубин 1:1 (0:0)
/Мбенг 90+5 - Бајраман 84/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар