RUS: Konačno i Armejci dobiše! Spartaku derbi!

Spartak je defanzivno perfektan: Za ostalo se brine Ze Luis! Moskovljani slavili na gostovanju Krasnodaru – 1:0.  CSKA savladao Arsenal iz Tule za prvenac u Premijer ligi.

Fudbal 19.08.2018 | 11:15
RUS: Konačno i Armejci dobiše! Spartaku derbi!
CSKA je konačno upisao prvu pobedu u ruskoj Premijer ligi i to tek u četvrtom kolu. Armejci su na svom terenu savladali Arsenal iz Tule sa 3:0 i najavili da ipak dolaze bolji dani za jedan od najtrofejnijih ruskih klubova.

Strelac prvog pogotka za Moskovljane bio je urugvajski napadač Abel Ernandez već u desetom minutu. Od tog trenutka Armejci su preuzeli potpunu kontrolu na terenu i pokazali gostima da nemaju šta da traže.

CSKA je imao olakšan posao od 67. minuta kada je isključen gostujući fudbaler Grigalava koji je namerno rukom zaustavio kontranapad Armejaca.

Brojčanu prednost CSKA je iskoristio u 77. minutu kada je Kristijan Bistrović duplirao prednost, a konačan rezultat postavio je Fjodor Čalov osam minuta pre kraja utakmice.



Spartak je defanzivno perfektan: Za ostalo se brine Ze Luis. Moskovljani slavili na gostovanju Krasnodaru – 1:0.

Spartak ne zna da primi gol u domaćem prvenstvu... Sjajna defanzivna postavka Masima Karere donela je prevagu na gostovanju Krasnodaru bez obzira što je pobedonosni pogodak postigao Ze Luis u 88.minutu.

Sve je nagoveštavalo da će tim iz glavnog grada Rusije ponoviti rezultat iz duela protiv Spartaka. Jesu gosti bolji, ali nisu uspeli da se izbore sa dobro postavljenom odbranom Krasnodarana čelu sa Spajićem.

Međutim, dinamičan meč završen je zasluženim trijumfom Spartaka. Samo trenutak dekocentracije fudbalera Krasnodara kaznio je Ze Luis koji je nadskočio MartinovičaZa sjajan start Spartaka od tri pobede i remija u prva četiri kola. Sve to prati i gol razlika od 3:0.

RUSIJA 1 - 4. KOLO

Petak

Anži - Orenburg 1:3 (1:0)
/Novoselcev 12 - Popovič 69p, Sutormin 77, Čukanov 83/

Subota

CSKA - Arsenal 3:0 (1:0)
/Ernandez 10, Bistrović 77, Čalov 82/

Krasnodar - Spartak 0:1 (0:0)
/Ze Luis 88/

Akhmat - Rubin 1:1 (0:0)
/Mbeng 90+5 - Bajraman 84/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar