Јокановић: Ово је Премијер лига, све је тешко!

"Овај наступ би морао да нас охрабри", рекао је менаџер Фулама после утакмице на Вемблију.

Фудбал 19.08.2018 | 13:45
Јокановић: Ово је Премијер лига, све је тешко!
Фулам је био храбар на Вемблију, али је Тотенхем ипак био прејак.

Александар Митровић постигао је гол за 1:1 и за наговештај изненађења у Лондону, а онда су "певци" кренули јаче у напад и без великих проблема освојили три бода.

Киран Трипије и Хари Кејн поставили су петнаестак минута пре краја коначан резултат - 3:1.

После меча, Јокановић је честитао колеги, менаџеру домаћина Маурисију Покетину.

"У важним тренуцима Тотенхем је показао велики квалитет. Након што су постигли квалитетан други гол, постигли су и квалитетан трећи гол. Ми смо имали добре моменте, посебно на почетку другог дела. Дали смо један гол, имали шансе да постигнемо још један и увек покушавамо да нађемо начин да победимо. Ипак, требало би бити искрен и рећи да је Тотенхем променио формацију у 'дијамант' и нисмо имали довољно снаге да их зауставимо", рекао је српски стручњак после меча.

"Мој тим је показао велики труд и снажно се борио, али није лако новом тиму у Премијер лиги. Ипак, ово би морало да нас охрабри за даље", додао је Јокановић.

Фулам ће следећег викенда дочекати Барнли на свом терену. Биће то шанса да повратник у најјачу лигу освоји први бод или прве бодове.

"Ово је Премијер лига, где је све тешко. Штета за нас, јер смо уложили велики труд и добро се такмичили. Имали смо проблема у игри, Спурси су нас 'притисли' јако и нисмо нашли начин да узвратимо. Дали су гол у компликованом тренутку за нас, након што је друго полувреме почело добро".

Које су лекције које ће Јоканов тим извући из ове утакмице?

"На крају крајева, знамо где смо и не можемо бити изненађени тиме што смо одиграли компликовану утакмицу у гостима, против једног од најбољих енглеских тимова, учесника Лиге шампиона".

"Они три године играју заједно, а ми морамо да откријемо свој начин. Ми смо премијерлигашки тим који се развија. Потребно нам је време и показаћемо помаке. Мораћемо да решимо свој проблем, а то ћемо успети само напорним радом и покушајима да будемо бољи", порука је Славише Јокановића,

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар