Jokanović: Ovo je Premijer liga, sve je teško!

"Ovaj nastup bi morao da nas ohrabri", rekao je menadžer Fulama posle utakmice na Vembliju.

Fudbal 19.08.2018 | 13:45
Jokanović: Ovo je Premijer liga, sve je teško!
Fulam je bio hrabar na Vembliju, ali je Totenhem ipak bio prejak.

Aleksandar Mitrović postigao je gol za 1:1 i za nagoveštaj iznenađenja u Londonu, a onda su "pevci" krenuli jače u napad i bez velikih problema osvojili tri boda.

Kiran Tripije i Hari Kejn postavili su petnaestak minuta pre kraja konačan rezultat - 3:1.

Posle meča, Jokanović je čestitao kolegi, menadžeru domaćina Maurisiju Poketinu.

"U važnim trenucima Totenhem je pokazao veliki kvalitet. Nakon što su postigli kvalitetan drugi gol, postigli su i kvalitetan treći gol. Mi smo imali dobre momente, posebno na početku drugog dela. Dali smo jedan gol, imali šanse da postignemo još jedan i uvek pokušavamo da nađemo način da pobedimo. Ipak, trebalo bi biti iskren i reći da je Totenhem promenio formaciju u 'dijamant' i nismo imali dovoljno snage da ih zaustavimo", rekao je srpski stručnjak posle meča.

"Moj tim je pokazao veliki trud i snažno se borio, ali nije lako novom timu u Premijer ligi. Ipak, ovo bi moralo da nas ohrabri za dalje", dodao je Jokanović.

Fulam će sledećeg vikenda dočekati Barnli na svom terenu. Biće to šansa da povratnik u najjaču ligu osvoji prvi bod ili prve bodove.

"Ovo je Premijer liga, gde je sve teško. Šteta za nas, jer smo uložili veliki trud i dobro se takmičili. Imali smo problema u igri, Spursi su nas 'pritisli' jako i nismo našli način da uzvratimo. Dali su gol u komplikovanom trenutku za nas, nakon što je drugo poluvreme počelo dobro".

Koje su lekcije koje će Jokanov tim izvući iz ove utakmice?

"Na kraju krajeva, znamo gde smo i ne možemo biti iznenađeni time što smo odigrali komplikovanu utakmicu u gostima, protiv jednog od najboljih engleskih timova, učesnika Lige šampiona".

"Oni tri godine igraju zajedno, a mi moramo da otkrijemo svoj način. Mi smo premijerligaški tim koji se razvija. Potrebno nam je vreme i pokazaćemo pomake. Moraćemo da rešimo svoj problem, a to ćemo uspeti samo napornim radom i pokušajima da budemo bolji", poruka je Slaviše Jokanovića,

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar