Канцелар штеди новац из буџета

На јучерашњем нискотарифном лету из Барселоне за Беч био је и аустријски канцелар Себастијан Курц.

Свијет 18.08.2018 | 16:26
Канцелар штеди новац из буџета
Лежерно одјевен у кошуљу и траперице, Курц је као и сваки други путник провео лет, осим што је привукао пажњу осталих, посебно дјеце с којом се фотографисао. Лет је каснио два сата, а аустријски канцелар, који је путовао без икакве пратње, сликао се дјецом, с осталим путницима чекао у економској класи те након путовања сам узео пртљаг и отишао, тврди тако Никола Грубишић, који је све објавио на свом Фацебоок профилу.

Свој пост завршио је ријечима: “И онда повуци паралелу с нашим политичарима који су си умислили да су богови, сви одреда Санадери, Видошевићи, Милановићи, Колинде, Пленковићи и други… да им човјек ј**е матер свима од реда…”

Објаву Николе Грубишића преносимо у цијелости.

– И тако, сједнем ја синоћ на лет из Барселоне за Беч, путујем нискотарифном компанијом (“Еуроwингс”), кад улази нека позната фаца – видим клинци се сликају с њим, одрасли га поздрављају, питам стјуардесу ко је, каже аустријски канцелар Себастијан Курц. Дакле, аустријски канцелар је уредно чекао са свим осталим путницима нискотарифни лет који је каснио два сата, сјео у економску класу, без делегације, осигурања и осталих пи*дарија, без којих наши политичари не могу нити до WЦ-а.

Кад смо слетјели у Беч, мислио сам си да ће га барем тамо дочекати осигурање, међутим, човјек изађе као сви остали путници, сам покупи своју пртљаг и напусти аеродром сам самцат. И онда повуци паралелу с нашим политичарима који су си умислили да су богови, сви одреда Санадери, Видошевићи, Милановићи, Колинде, Пленковићи и други… да им човјек ј**е матер свима од реда – пише на Фацебооку.



Аустријски канцелар и иначе путује економском класом те тако штеди новац из државног буџета. Док је био министар вањских послова, тек је три пута користио луксузне авионе које тамошња влада изнајмљује.

Ово љето Курц је боравио и у Хрватској, у Далмацији је изнајмио кућу заједно с дугогодишњом партнерицом Сузан Тир, те шефом младих аустријске народне странке Стефаном Шнојлом, пише индеx.хр.

(Српскаинфо)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Петица

18.08.2018 14:51

Велики си онолико колико си мали и скроман.. На овом свијету нису проблем они који немају него они којима никад није доста .Они којо траже срећу у парама и богаствх никад не могу бити сретни Јер им је пробусен џеп ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дудук

18.08.2018 17:01

А Додик на предизборне са држ. авионом, ј..о оца свога.

Name

Ре дудук

19.08.2018 17:28

Имаш ти свога"штедишу" и скромног министра Црнадка.

Name

Свалер Аматер

18.08.2018 19:31

Ко јос кад иде у курвање води пратњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Код

18.08.2018 20:11

нас у Републици Српској ,тросе паре без границе ,огромне плате ,дневнице ,бесплатни тел.,неки целави типови око њих ,отварају им врата ,возају њихове свалерке а и он успут омрсе бркове ,возају пјеваљке ,возе скупе аутомобиле ,псују матер новинарима ,појма немају о лијепом понасању а о својој вјери да не говоримо ,узимају усста Бога Бозене опрости ,куну се на Свето писмо (латно)ама нигдје горих политицара ,за сатор и кориду створени..

Name

Дарио

18.08.2018 19:46

А МИЛОКРАД И У СВАЛЕРАЦИЈУ АВИОНОМ И ХЕЛИКОПТЕРОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геограпхy

18.08.2018 21:57

Акод нас Миле и Фахро имају своје авионе, какв Курц то је мала маца.

ОДГОВОРИТЕ