Kancelar štedi novac iz budžeta

Na jučerašnjem niskotarifnom letu iz Barselone za Beč bio je i austrijski kancelar Sebastijan Kurc.

Svijet 18.08.2018 | 16:26
Kancelar štedi novac iz budžeta
Ležerno odjeven u košulju i traperice, Kurc je kao i svaki drugi putnik proveo let, osim što je privukao pažnju ostalih, posebno djece s kojom se fotografisao. Let je kasnio dva sata, a austrijski kancelar, koji je putovao bez ikakve pratnje, slikao se djecom, s ostalim putnicima čekao u ekonomskoj klasi te nakon putovanja sam uzeo prtljag i otišao, tvrdi tako Nikola Grubišić, koji je sve objavio na svom Facebook profilu.

Svoj post završio je riječima: “I onda povuci paralelu s našim političarima koji su si umislili da su bogovi, svi odreda Sanaderi, Vidoševići, Milanovići, Kolinde, Plenkovići i drugi… da im čovjek j**e mater svima od reda…”

Objavu Nikole Grubišića prenosimo u cijelosti.

– I tako, sjednem ja sinoć na let iz Barselone za Beč, putujem niskotarifnom kompanijom (“Eurowings”), kad ulazi neka poznata faca – vidim klinci se slikaju s njim, odrasli ga pozdravljaju, pitam stjuardesu ko je, kaže austrijski kancelar Sebastijan Kurc. Dakle, austrijski kancelar je uredno čekao sa svim ostalim putnicima niskotarifni let koji je kasnio dva sata, sjeo u ekonomsku klasu, bez delegacije, osiguranja i ostalih pi*darija, bez kojih naši političari ne mogu niti do WC-a.

Kad smo sletjeli u Beč, mislio sam si da će ga barem tamo dočekati osiguranje, međutim, čovjek izađe kao svi ostali putnici, sam pokupi svoju prtljag i napusti aerodrom sam samcat. I onda povuci paralelu s našim političarima koji su si umislili da su bogovi, svi odreda Sanaderi, Vidoševići, Milanovići, Kolinde, Plenkovići i drugi… da im čovjek j**e mater svima od reda – piše na Facebooku.Austrijski kancelar i inače putuje ekonomskom klasom te tako štedi novac iz državnog budžeta. Dok je bio ministar vanjskih poslova, tek je tri puta koristio luksuzne avione koje tamošnja vlada iznajmljuje.

Ovo ljeto Kurc je boravio i u Hrvatskoj, u Dalmaciji je iznajmio kuću zajedno s dugogodišnjom partnericom Suzan Tir, te šefom mladih austrijske narodne stranke Stefanom Šnojlom, piše index.hr.

(Srpskainfo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Petica

18.08.2018 16:51

Veliki si onoliko koliko si mali i skroman.. Na ovom svijetu nisu problem oni koji nemaju nego oni kojima nikad nije dosta .Oni kojo traže sreću u parama i bogastvh nikad ne mogu biti sretni Jer im je probusen džep ...

ODGOVORITE
Name

duduk

18.08.2018 19:01

A Dodik na predizborne sa drž. avionom, j..o oca svoga.

Name

Re duduk

19.08.2018 19:28

Imaš ti svoga"štedišu" i skromnog ministra Crnadka.

Name

Svaler Amater

18.08.2018 21:31

Ko jos kad ide u kurvanje vodi pratnju.

ODGOVORITE
Name

Kod

18.08.2018 22:11

nas u Republici Srpskoj ,trose pare bez granice ,ogromne plate ,dnevnice ,besplatni tel.,neki celavi tipovi oko njih ,otvaraju im vrata ,vozaju njihove svalerke a i on usput omrse brkove ,vozaju pjevaljke ,voze skupe automobile ,psuju mater novinarima ,pojma nemaju o lijepom ponasanju a o svojoj vjeri da ne govorimo ,uzimaju ussta Boga Bozene oprosti ,kunu se na Sveto pismo (latno)ama nigdje gorih politicara ,za sator i koridu stvoreni..

Name

Dario

18.08.2018 21:46

A MILOKRAD I U SVALERACIJU AVIONOM I HELIKOPTEROM.

ODGOVORITE
Name

Geography

18.08.2018 23:57

Akod nas Mile i Fahro imaju svoje avione, kakv Kurc to je mala maca.

ODGOVORITE