Оливерова супруга води истрагу

Супруга Оливера Ивановића говорила је за Прву телевизију о истрази коју води, контактима са Александром Вучићем и послу у кабинету Ане Брнабић.

Србија 17.08.2018 | 19:03
Оливерова супруга води истрагу
Она је у данима после атентата на њеног супруга навела да “они који су то учинили неће мирно да спавају”, али да се “зна ко је то учинио”.

"У том тренутку сам размишљала на можда мало другачији начин него што сада размишљам… Порука се односила на било кога ко је то урадио, свакако да они који су криви и који су то учинили неће мирно спавати, сигурна сам да и данас размишљају о томе и да не спавају мирно после свега”, навела је Ивановићева. 

Упитана зашто сада другачије размишља него у првом моменту, рекла је да се “много тога променило”. 

“После тога сам радила на прикупљању информација, радим неку своју сопствену истрагу. Разговарам са све три стране и са Србима и Албанцима и странцима. Трудим се да склопим слику о томе шта би могао да буде разлог оваквог гнусног злочина. Не бих да коментаришем информације и детаље до којих сам дошла, да не реметим истрагу која траје, али видећемо како ће се завршити и да ли ће моја истрага можда бити успешнија од оних које се званично воде”, додаје Ивановићева. 

На питање зашто води своју истрагу и да ли можда сумња у званичне, каже да не жели да сумња и да жели да верује да су се сви максимално ангажовали да реше случај. 

Такође, говорила је и о тврдњама да камере које су постављене на кући испред које је убијен њен супруг нису радиле. 

Она је навела да не верује да камере на кући испред које је њен супруг убијен нису радиле.  

Говорила је и о састанку са председником Србије и СНС Александром Вучићем.

“Добила сам информације о истрази нашег тужилаштва које су мени биле важне. Не бих да износим било коју од информација, не желим да мене неко оптужи за нешто… Неке информације се поклапају са мојим, неке не… Склапам коцкице у свом мозаику”, навела је.

Оливер Ивановић је у периоду пред убиство говорио да се Срби на северу Космета више плаше Срба него Албанаца.

“Оливер се борио против криминала… На његовом налогу на Твитеру можете да прочитате за шта се залагао. Ми смо осећали тензију од 2014. године, од његовог хапшења до тренутка када се десило оно што се десило”, додала је.

Милена Ивановић је говорила и о контактима њеног супруга са Вучићем.

“Контактирали су док је Оливер био у притвору, преко мене, долазила сам често овамо и разговарала са Вучићем о свим проблемима… Они су наставили комуникацију, пар пута су се видели, наставили су комуникацију и телефоном, чули су се неколико пута…”, навела је.

После убиства њеног супруга, са њиховим сином се преселила у Београд, а потом је добила посао у кабинету премијерке Србије Ане Брнабић. 

“Радим културу у кабинету премијерке, нисам одбила ту понуду, прихватила сам посао јер сматрам да живот иде даље, морам да учиним нешто за себе и своје дете. Злуради коментари долазе од оних који нису питали ни мене ни Богдана како смо, нити су учинили било шта да помогну. Осећам се безбедније у граду који није мој, него у граду у ком сам рођена, али је ситуација таква… Донела сам одлуку због свог детета и њему ће живот бити мирнији овде. После свега, то заслужује”, закључила је Ивановићева.

(Б92)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

X

17.08.2018 18:03

Њој су сва врата отворена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре X

18.08.2018 07:19

Ма да...посао у кабинету премијерке, козметика, шминка, фризура...све на нивоу...црнине нигдје!

Name

Нострадамус

17.08.2018 18:09

Мислим да су га убили Срби као сто су Срби убили у Бања луци Давида Драгицевица. То су криминалци а Оливер се борио против криминала. Зато се насе институције ујединиле са криминалом па народе нека Вам је бог на помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретен Глупи

17.08.2018 18:39

Слава му, Оливеру, и лака му црна земља била. Не знам цему њена приватна истрага?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.08.2018 19:13

Јел пратис ти медије у Србији посебно Пинк и Информер?Ето ти одговора само прати 3 дана ту пропаганду и бицес слудјен.

Name

Сретен Глупи

17.08.2018 20:21

Оцекивао сам, кад си се вец јавио, конкретан примјер.

ОДГОВОРИТЕ