Oliverova supruga vodi istragu

Supruga Olivera Ivanovića govorila je za Prvu televiziju o istrazi koju vodi, kontaktima sa Aleksandrom Vučićem i poslu u kabinetu Ane Brnabić.

Srbija 17.08.2018 | 19:03
Oliverova supruga vodi istragu
Ona je u danima posle atentata na njenog supruga navela da “oni koji su to učinili neće mirno da spavaju”, ali da se “zna ko je to učinio”.

"U tom trenutku sam razmišljala na možda malo drugačiji način nego što sada razmišljam… Poruka se odnosila na bilo koga ko je to uradio, svakako da oni koji su krivi i koji su to učinili neće mirno spavati, sigurna sam da i danas razmišljaju o tome i da ne spavaju mirno posle svega”, navela je Ivanovićeva. 

Upitana zašto sada drugačije razmišlja nego u prvom momentu, rekla je da se “mnogo toga promenilo”. 

“Posle toga sam radila na prikupljanju informacija, radim neku svoju sopstvenu istragu. Razgovaram sa sve tri strane i sa Srbima i Albancima i strancima. Trudim se da sklopim sliku o tome šta bi mogao da bude razlog ovakvog gnusnog zločina. Ne bih da komentarišem informacije i detalje do kojih sam došla, da ne remetim istragu koja traje, ali videćemo kako će se završiti i da li će moja istraga možda biti uspešnija od onih koje se zvanično vode”, dodaje Ivanovićeva. 

Na pitanje zašto vodi svoju istragu i da li možda sumnja u zvanične, kaže da ne želi da sumnja i da želi da veruje da su se svi maksimalno angažovali da reše slučaj. 

Takođe, govorila je i o tvrdnjama da kamere koje su postavljene na kući ispred koje je ubijen njen suprug nisu radile. 

Ona je navela da ne veruje da kamere na kući ispred koje je njen suprug ubijen nisu radile.  

Govorila je i o sastanku sa predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem.

“Dobila sam informacije o istrazi našeg tužilaštva koje su meni bile važne. Ne bih da iznosim bilo koju od informacija, ne želim da mene neko optuži za nešto… Neke informacije se poklapaju sa mojim, neke ne… Sklapam kockice u svom mozaiku”, navela je.

Oliver Ivanović je u periodu pred ubistvo govorio da se Srbi na severu Kosmeta više plaše Srba nego Albanaca.

“Oliver se borio protiv kriminala… Na njegovom nalogu na Tviteru možete da pročitate za šta se zalagao. Mi smo osećali tenziju od 2014. godine, od njegovog hapšenja do trenutka kada se desilo ono što se desilo”, dodala je.

Milena Ivanović je govorila i o kontaktima njenog supruga sa Vučićem.

“Kontaktirali su dok je Oliver bio u pritvoru, preko mene, dolazila sam često ovamo i razgovarala sa Vučićem o svim problemima… Oni su nastavili komunikaciju, par puta su se videli, nastavili su komunikaciju i telefonom, čuli su se nekoliko puta…”, navela je.

Posle ubistva njenog supruga, sa njihovim sinom se preselila u Beograd, a potom je dobila posao u kabinetu premijerke Srbije Ane Brnabić. 

“Radim kulturu u kabinetu premijerke, nisam odbila tu ponudu, prihvatila sam posao jer smatram da život ide dalje, moram da učinim nešto za sebe i svoje dete. Zluradi komentari dolaze od onih koji nisu pitali ni mene ni Bogdana kako smo, niti su učinili bilo šta da pomognu. Osećam se bezbednije u gradu koji nije moj, nego u gradu u kom sam rođena, ali je situacija takva… Donela sam odluku zbog svog deteta i njemu će život biti mirniji ovde. Posle svega, to zaslužuje”, zaključila je Ivanovićeva.

(B92)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

X

17.08.2018 18:03

Njoj su sva vrata otvorena.

ODGOVORITE
Name

Re X

18.08.2018 07:19

Ma da...posao u kabinetu premijerke, kozmetika, šminka, frizura...sve na nivou...crnine nigdje!

Name

Nostradamus

17.08.2018 18:09

Mislim da su ga ubili Srbi kao sto su Srbi ubili u Banja luci Davida Dragicevica. To su kriminalci a Oliver se borio protiv kriminala. Zato se nase institucije ujedinile sa kriminalom pa narode neka Vam je bog na pomoci.

ODGOVORITE
Name

Sreten Glupi

17.08.2018 18:39

Slava mu, Oliveru, i laka mu crna zemlja bila. Ne znam cemu njena privatna istraga?

ODGOVORITE
Name

Re

17.08.2018 19:13

Jel pratis ti medije u Srbiji posebno Pink i Informer?Eto ti odgovora samo prati 3 dana tu propagandu i bices sludjen.

Name

Sreten Glupi

17.08.2018 20:21

Ocekivao sam, kad si se vec javio, konkretan primjer.

ODGOVORITE