Порука Милана, за крај: Нисмо ни причали о Сергеју!

Са Сан Сира су се огласили пред истек прелазног рока.

Фудбал 17.08.2018 | 19:00
Порука Милана, за крај: Нисмо ни причали о Сергеју!
Месецима уназад медији широм Европе лицитирали су да ли ће Сергеј Милинковић Савић отићи из Лација за 100 милиона, 120 милиона или чак и више од тога.

И пре и после Мундијала, на којем Сергеј није био запажен, уз његово име писани су називи највећих европских клубова, попут Реал Мадрида, Манчестер јунајтеда, Барселоне, Пари Сен Жермена...

Док се прелазни рок у Италији ближио крају (а завршава се овог петка), на све више места се могло чути и прочитати да је Милан одлучан у намери да доведе Сергеја у везни ред.

Нагађано је да ли су "росо-нери" за некадашњег играча Војводине спремили 40 милиона евра одмах, а 60 или 80 следећег лета, да ли су "преломили" да пошаљу у Рим и округлих 100 милиона, али се тај трансфер није догодио. И по свему судећи - неће уопште.

Пред "затварање" италијанске пијаце, огласио се спортски директор Милана, Леонардо.

"Никад није било преговора између наша два клуба. Разговарао сам са његовим агентом (Матејом Кежманом) јер се познајемо годинама, али никад није било било каквих преговора. Знали смо од почетка да је то нешто што не бисмо могли да урадимо због огромне цене, која се не уклапа у наше могућности, нити у оно што нам је прописала УЕФА", рекао је Бразилац.

Подсетимо, Милан је недавно уз велики труд "скинуо" забрану учешћа у Лиги Европе због кршења финансијског фер-плеја и зато су на Сан Сиру били посебно опрезни.

"Ионако смо довели централног везисту, а то је Бакајоко", додао је Леонардо.

Сада када су завршени прелазни рокови у Италији и Енглеској, познато је да Милинковић Савић неће наставити каријеру у Премијер лиги, ни у неком другом клубу Серије А. И даље постоји могућност да оде у Шпанију, Француску или у неку другу лигу, у којој није готова "пијаца".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар