Poruka Milana, za kraj: Nismo ni pričali o Sergeju!

Sa San Sira su se oglasili pred istek prelaznog roka.

Fudbal 17.08.2018 | 19:00
Poruka Milana, za kraj: Nismo ni pričali o Sergeju!
Mesecima unazad mediji širom Evrope licitirali su da li će Sergej Milinković Savić otići iz Lacija za 100 miliona, 120 miliona ili čak i više od toga.

I pre i posle Mundijala, na kojem Sergej nije bio zapažen, uz njegovo ime pisani su nazivi najvećih evropskih klubova, poput Real Madrida, Mančester junajteda, Barselone, Pari Sen Žermena...

Dok se prelazni rok u Italiji bližio kraju (a završava se ovog petka), na sve više mesta se moglo čuti i pročitati da je Milan odlučan u nameri da dovede Sergeja u vezni red.

Nagađano je da li su "roso-neri" za nekadašnjeg igrača Vojvodine spremili 40 miliona evra odmah, a 60 ili 80 sledećeg leta, da li su "prelomili" da pošalju u Rim i okruglih 100 miliona, ali se taj transfer nije dogodio. I po svemu sudeći - neće uopšte.

Pred "zatvaranje" italijanske pijace, oglasio se sportski direktor Milana, Leonardo.

"Nikad nije bilo pregovora između naša dva kluba. Razgovarao sam sa njegovim agentom (Matejom Kežmanom) jer se poznajemo godinama, ali nikad nije bilo bilo kakvih pregovora. Znali smo od početka da je to nešto što ne bismo mogli da uradimo zbog ogromne cene, koja se ne uklapa u naše mogućnosti, niti u ono što nam je propisala UEFA", rekao je Brazilac.

Podsetimo, Milan je nedavno uz veliki trud "skinuo" zabranu učešća u Ligi Evrope zbog kršenja finansijskog fer-pleja i zato su na San Siru bili posebno oprezni.

"Ionako smo doveli centralnog vezistu, a to je Bakajoko", dodao je Leonardo.

Sada kada su završeni prelazni rokovi u Italiji i Engleskoj, poznato je da Milinković Savić neće nastaviti karijeru u Premijer ligi, ni u nekom drugom klubu Serije A. I dalje postoji mogućnost da ode u Španiju, Francusku ili u neku drugu ligu, u kojoj nije gotova "pijaca".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar