Бура у Бордоу: Појет смијењен због дугачког језика!

Играчи одбили да тренирају! Нико не зна како се афера бити завршена.

Фудбал 17.08.2018 | 18:45
Бура у Бордоу: Појет смијењен због дугачког језика!
Велика афера дрма француски Бордо! Члан Лиге 1 је лако елиминисао украјински Маријапуљ и пласирао се у плеј-оф рунду квалификација за Лигу Европе. Међутим, после синоћњег дуела тренер тог клуба Густаво Појет жестоко је критиковао управу клуба за трансфер политику. Он је истакао да је разочаран, највише због чињенице да је Бордо продао нападача Гаетана Лабордеа у Монпеље за 4, 5 милиона евра-

„Рекао сам људима из клуба да не пуштају Лабордеа док не купимо другог играча. Нису ме послушали. Када сам дошао на посао Лаборде је већ био у Монепљеу. Изнверили су ме. Био је то један од најгорих дана у мом животу. Изневерили су клуб и навијаче“, рекао је Појет.

Занимљиво је да је портпарол клуба покушао да прекине Појета.

„Не, ја одлучујем када ћемо да прекинемо. Потребно ми је објашњење из клуба. Хоћу да причам са директором и председником. Не знам да ли ћу да останем овде, они су учинили све да одем“, наставио је Појет.

Реакција је била експресна. Бордо је у петак ујутру саопштио да је суспендовао Појета. Уругвајац је одмах отишао на састанак са челницима клуба, и било је јасно да од наставка сарадње нема ништа.

Занимљиво је да су играчи Бордоа одбили да тренирају после одлуке управе Борда. Ипак, Појетов заменик је већ пронађен. То би требало да буде Жослен Гувернек, човек који је смењен пре доласка Појета.

Бордо у оквиру Лиге 1 у недељу гостује Тулузу. Видећемо како ће се последња дешавања одразити на екипу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар