Bura u Bordou: Pojet smijenjen zbog dugačkog jezika!

Igrači odbili da treniraju! Niko ne zna kako se afera biti završena.

Fudbal 17.08.2018 | 18:45
Bura u Bordou: Pojet smijenjen zbog dugačkog jezika!
Velika afera drma francuski Bordo! Član Lige 1 je lako eliminisao ukrajinski Marijapulj i plasirao se u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Međutim, posle sinoćnjeg duela trener tog kluba Gustavo Pojet žestoko je kritikovao upravu kluba za transfer politiku. On je istakao da je razočaran, najviše zbog činjenice da je Bordo prodao napadača Gaetana Labordea u Monpelje za 4, 5 miliona evra-

„Rekao sam ljudima iz kluba da ne puštaju Labordea dok ne kupimo drugog igrača. Nisu me poslušali. Kada sam došao na posao Laborde je već bio u Monepljeu. Iznverili su me. Bio je to jedan od najgorih dana u mom životu. Izneverili su klub i navijače“, rekao je Pojet.

Zanimljivo je da je portparol kluba pokušao da prekine Pojeta.

„Ne, ja odlučujem kada ćemo da prekinemo. Potrebno mi je objašnjenje iz kluba. Hoću da pričam sa direktorom i predsednikom. Ne znam da li ću da ostanem ovde, oni su učinili sve da odem“, nastavio je Pojet.

Reakcija je bila ekspresna. Bordo je u petak ujutru saopštio da je suspendovao Pojeta. Urugvajac je odmah otišao na sastanak sa čelnicima kluba, i bilo je jasno da od nastavka saradnje nema ništa.

Zanimljivo je da su igrači Bordoa odbili da treniraju posle odluke uprave Borda. Ipak, Pojetov zamenik je već pronađen. To bi trebalo da bude Žoslen Guvernek, čovek koji je smenjen pre dolaska Pojeta.

Bordo u okviru Lige 1 u nedelju gostuje Tuluzu. Videćemo kako će se poslednja dešavanja odraziti na ekipu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar