Модрић или нико!

Неразури неће посегнути за алтернативним решењима уколико не успеју да ангажују најбољег везисту на планети.

Фудбал 16.08.2018 | 17:15
Модрић или нико!
Интеру ће приоритет у последњим сатима прелазног рока бити Лука Модрић, тако да су сви клупски ресурси окренути искључиво ка циљу довођења хрватског везисте. Како пишу медији на Апенинима, никаква друга алтернативна решења неће долазити у обзир, чак и уколико договор са Реал Мадридом не буде постигнут.

У Интеру верују да су одрадили одличан прелазни рок, па би Модрић представљао само круну свега учињеног. Неразури су размишљали само о Рафињи, али је Барселона ту ставила рампу на позајмице. Као друга опција помињао се Леандро Паредес из Зенита, али клупски директори ипак нису уверени да би он био право појачање за Спалетијев тим.

Много тога ће зависити од Флорентина Переза, који је био изричит у томе да Модрића може да прода само за 750.000.000 евра, али се кроз медије провлачила прича о џентлменслом споразуму, који су он и хрватски фудбалер још раније постигли.

Модрић засад није прихватио продужетак сарадње, а преко његовог менаџера се могло чути да је изузетно поласкан идејом о преласку у Интер, где би био апсолутни лидер новог тима и пројекта.

У сваком случају, врме ради за Реал Мадрид, пошто се пијаца на Апенинима затвара сутра од 20 часова. Поред тога Модрић има уговор до лета 2020. године, тако да је све у рукама Краљевског клуба.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар