Modrić ili niko!

Nerazuri neće posegnuti za alternativnim rešenjima ukoliko ne uspeju da angažuju najboljeg vezistu na planeti.

Fudbal 16.08.2018 | 17:15
Modrić ili niko!
Interu će prioritet u poslednjim satima prelaznog roka biti Luka Modrić, tako da su svi klupski resursi okrenuti isključivo ka cilju dovođenja hrvatskog veziste. Kako pišu mediji na Apeninima, nikakva druga alternativna rešenja neće dolaziti u obzir, čak i ukoliko dogovor sa Real Madridom ne bude postignut.

U Interu veruju da su odradili odličan prelazni rok, pa bi Modrić predstavljao samo krunu svega učinjenog. Nerazuri su razmišljali samo o Rafinji, ali je Barselona tu stavila rampu na pozajmice. Kao druga opcija pominjao se Leandro Paredes iz Zenita, ali klupski direktori ipak nisu uvereni da bi on bio pravo pojačanje za Spaletijev tim.

Mnogo toga će zavisiti od Florentina Pereza, koji je bio izričit u tome da Modrića može da proda samo za 750.000.000 evra, ali se kroz medije provlačila priča o džentlmenslom sporazumu, koji su on i hrvatski fudbaler još ranije postigli.

Modrić zasad nije prihvatio produžetak saradnje, a preko njegovog menadžera se moglo čuti da je izuzetno polaskan idejom o prelasku u Inter, gde bi bio apsolutni lider novog tima i projekta.

U svakom slučaju, vrme radi za Real Madrid, pošto se pijaca na Apeninima zatvara sutra od 20 časova. Pored toga Modrić ima ugovor do leta 2020. godine, tako da je sve u rukama Kraljevskog kluba.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar