Игра Покéмон Го на 11 телефона

Прије двије године Покéмон Го је био огромни глобани феномен који је стигао у све поре друштва, не само у еру “обичних” гејмера и љубитеља Покемона.

Свијет 16.08.2018 | 08:29
Игра Покéмон Го на 11 телефона
Иако више није толико популаран, и даље представља једну од најпопуларнијих игара на мобилним телефонима, и даље с времена на вријеме се нађе нека занимљива прича у медијима везана за Покеном Го фанатике.

За данас нам је запао за око један декица са Тајвана, седамдесетогодишњи господин Чен, који је невјероватно велики фан ове мобилне игре. Толико воли покемоне, да је на свом бициклу коју свакодневно вози, направио специјалну скаламерију на којој је повезао чак 11 мобилних телефона, преко којих затим јури покемоне по улици.

За Покемон Го је сазнао од својих унука, интересовало га је да види о чему се ради и једном када је пробао, брзо се навукао, поготово јер сматра да је одлична забава уз редовну физичку активност вожње бицикле по граду. Каже да игру игра и што је воли, али и што сматра да ће му помоћи у борби против алцхајмера, јер мисли да је потребна редовна ментална активност и добар фокус док јурите покемоне по граду. Дјеца и комшије, али интернет фанови, га из милоште зову “Ујка Покемон”.

Телефоне пуни системом додатних батерија, што му омогућава да по цијели дан до касно увече проводи вријеме на улицама града и јури покемоне, али признаје да његов хоби није уопште јефтин и да мјесечно потроши и до 1.200 долара на ово, пише Плаy.

Иако ово неком можда изгледа смијешно или чак неприкладно, ми сматрамо да је за старе људе јако битно да имају неки хоби и нешто што их испуњава, поготово ако то укључује и свакодневну физичку активност као што је вожња бицикле по граду, тако да имамо пуну подршку за Чена!

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар