Ни Очоа, ни Мињоле...!

Давид Оспина је нови голман Наполитанаца! Неочекиван преокрет Де Лаурентиса!

Фудбал 16.08.2018 | 10:45
Ни Очоа, ни Мињоле...!
Танталове муке Аурелија Де Лаурентиса са голманима овог лета. Довео је већ двојицу, али је после повреде Алекса Мерета већ на другом тренингу морао да крене и по трећег. И изгледа да је коначно успео. Арсеналов Давид Оспина на прагу је селидбе у град подно Везува.

"Тачно је, Оспина би могао да дође. Преговарамо, постоје неке разлике око онога што он тражи, али мислим да ћемо успети", рекао је пословично закопчани Де Лаурентис за клупски радио Кис Кис.

Оспина ће наводно већ колико вечерас слетети у Напуљ како би сутра обавио лекарске прегледе. У питању је позајмица са правом откупа, мада је велико питање да ли ће га Наполи и искористити кад се Меретопорави. Овог лета довео је и Орестиса Карнезиса из Удинезеа, али он очигледно не ужива толико поверење на Сан Паолу. Зато је Де Лаурентис јурио и трећег голмана овог лета, али Стандард није хтео да пустиГиљерма Очоу, док за Ливерпуловог Симона Мињолеа упркос гласинама није стигла конкретна понуда.

Отуд Оспина. Спас у последњи час за Колумбијца. Петр Чех и Бернд Лено имају предност у Арсеналу. Растанак је био добра опција за обе стране.

Следећи задатак Оспине: учинити да Наполијеви навијачи што пре забораве Пепеа Реину, који је као слободан играч отишао у Милан.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар