Ni Očoa, ni Minjole...!

David Ospina je novi golman Napolitanaca! Neočekivan preokret De Laurentisa!

Fudbal 16.08.2018 | 10:45
Ni Očoa, ni Minjole...!
Tantalove muke Aurelija De Laurentisa sa golmanima ovog leta. Doveo je već dvojicu, ali je posle povrede Aleksa Mereta već na drugom treningu morao da krene i po trećeg. I izgleda da je konačno uspeo. Arsenalov David Ospina na pragu je selidbe u grad podno Vezuva.

"Tačno je, Ospina bi mogao da dođe. Pregovaramo, postoje neke razlike oko onoga što on traži, ali mislim da ćemo uspeti", rekao je poslovično zakopčani De Laurentis za klupski radio Kis Kis.

Ospina će navodno već koliko večeras sleteti u Napulj kako bi sutra obavio lekarske preglede. U pitanju je pozajmica sa pravom otkupa, mada je veliko pitanje da li će ga Napoli i iskoristiti kad se Meretoporavi. Ovog leta doveo je i Orestisa Karnezisa iz Udinezea, ali on očigledno ne uživa toliko poverenje na San Paolu. Zato je De Laurentis jurio i trećeg golmana ovog leta, ali Standard nije hteo da pustiGiljerma Očou, dok za Liverpulovog Simona Minjolea uprkos glasinama nije stigla konkretna ponuda.

Otud Ospina. Spas u poslednji čas za Kolumbijca. Petr Čeh i Bernd Leno imaju prednost u Arsenalu. Rastanak je bio dobra opcija za obe strane.

Sledeći zadatak Ospine: učiniti da Napolijevi navijači što pre zaborave Pepea Reinu, koji je kao slobodan igrač otišao u Milan.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar