Јувентусов пут којим се чешће иде...

Рабио стопама Пирла, Погбе и Алвеса! Стара дама играће познату игру чекања да истекне уговор.

Фудбал 17.08.2018 | 18:00
Јувентусов пут којим се чешће иде...
Прелазни рок у Италији завршава се у данас, шампион Јувентус нема намеру више да купује, али су зато челници торинске Старе даме по опробаном рецепту сковали план како да дођу до потписа Адријена Рабиоа из Пари Сен Жермена.

Овај везиста је, поред Јувентуса, био на списку жеља Барселоне, али је Пари Сен Жермен решио да спусти рампу. Барем за сада. Мало је вероватно да ће до краја августа челници богатог француског клуба променити мишљење, као што нису велике ни шансе да Рабио продужи сарадњу.

Његов садашњи уговор са Пари Сен Жерменом истиче у лето следеће године, што значи да ће већ у јануару моћи слободно да преговара са свим заинтересованим клубовима. И ту Јувентус види своју шансу.

Дакле, план је да Рабио већ у јануару стави потпис на уговор са Старом дамом која би га довела као слободног играча и тако осигурала ново квалитетно појачање.

Генерални директор Јувентуса Ђузепе Марота и спортски директор Фабио Паратићи одавно су познати по оваком моделу пословања, а колико је успешан говори и дугачак списак одличних фудбалера који су као слободни играчи стигли у црно-беле редове. А међу њима су Андреа Пирло, Пол Погба, Кингсли Коман, Сами Кедира, Фернандо Љоренте, Емре Џан и Дани Алвес.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар