Juventusov put kojim se češće ide...

Rabio stopama Pirla, Pogbe i Alvesa! Stara dama igraće poznatu igru čekanja da istekne ugovor.

Fudbal 17.08.2018 | 18:00
Juventusov put kojim se češće ide...
Prelazni rok u Italiji završava se u danas, šampion Juventus nema nameru više da kupuje, ali su zato čelnici torinske Stare dame po oprobanom receptu skovali plan kako da dođu do potpisa Adrijena Rabioa iz Pari Sen Žermena.

Ovaj vezista je, pored Juventusa, bio na spisku želja Barselone, ali je Pari Sen Žermen rešio da spusti rampu. Barem za sada. Malo je verovatno da će do kraja avgusta čelnici bogatog francuskog kluba promeniti mišljenje, kao što nisu velike ni šanse da Rabio produži saradnju.

Njegov sadašnji ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe u leto sledeće godine, što znači da će već u januaru moći slobodno da pregovara sa svim zainteresovanim klubovima. I tu Juventus vidi svoju šansu.

Dakle, plan je da Rabio već u januaru stavi potpis na ugovor sa Starom damom koja bi ga dovela kao slobodnog igrača i tako osigurala novo kvalitetno pojačanje.

Generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota i sportski direktor Fabio Paratići odavno su poznati po ovakom modelu poslovanja, a koliko je uspešan govori i dugačak spisak odličnih fudbalera koji su kao slobodni igrači stigli u crno-bele redove. A među njima su Andrea Pirlo, Pol Pogba, Kingsli Koman, Sami Kedira, Fernando Ljorente, Emre Džan i Dani Alves.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar