Бака оплео по играчима: Срам вас било!

"Ко плати данак тим безвољним момцима, плати тренер. Ја сам им јуче рекао, ко је платио важу неактивност и лоше игре, платио је тренер, срам вас било, погледајте се у огледало", закључио је легендарни Бака.

Фудбал 16.08.2018 | 08:15
Бака оплео по играчима: Срам вас било!
Блаж Слишковић се по четврти пут вратио на клупу Зрињског и на повратничкој конференцији за медије истакао да то "ни овај пут не би запало да клуб није у проблемима".

"Племићи" су у првом мечу у Разграду одиграли изнад очекивања бх. јавности и реванш који ће се играти на "Пецари" у Широком Бријегу због неусловности стадиона под Бијелим Бријегом дочекују са "само" једним голом минуса.

Слишковић је први тренинг одржао јуче и упознао са се неколико нових играча који су у Зрињски дошли у његовом двомјесечном одсуству.

"Желио сам да чујем њихова размишљања о ситуацију, евентуалним проблемима и кроз идући период те индивидуалне разговоре ћемо покушавати вратити ону атмосферу јер сада није на нивоу побједничке екипе из прошлих сезона. На тренингу смо пробали одрадити нешто што ћу спровести на сутрашној утакмици против Лудогореца. Данас је на програму класичан тренингу и одлазак у карантин, вјерујем да ћемо са позитивнијом атмосфером изаћи на утакмице и са много жеље пробати доћи до позитивног резултата, што је једни начин за игру против квалитетног противника какав је сутрашњи", изјавио је Слишковић и додао да проблема има, али да не жели да то буде алиби пред сутрашњу утакмицу.

Тренер Зрињског окупљеним медијима није жели да саопшти састав за сутра, али је наговијестио да ће бити изненађења.

"Не може мене запасти добар тренутак, мени је предодређено да преузимам кад није добро. Мени је тешко било преузети екипу у овим проблемима. Велики број играча је повријеђен, многи се тек враћају, велики број утакмица и путовања су оставили трага. Осјетио сам да је моја обавеза да се вратим у овом тренутку, познајем душу и карактер ових момака и оно што им недостаје да се врате у праву форму. Покушаћу до репрзененативне паузе да подигнем квалитет наше игре, ако у томе не успијем ја ћу се повући. Договорена је цијела сезона, али ако у кратком руку не успијем може се очекивати да се повучем, чим клуб нађе новог тренера", истакао је Слишковић.

Један од најбољих фудбалера у историји фудбала у БиХ је истакао да се проблеми који су се увукли у екипу морају рјешавати разговором.

"Зна се то, али Слободан Јаковљевић који је проглашен најбољим стопером у лиги не нађе ангажман, Филиповић први стријеац не нађе ангажман, Билбија асистент нема новог ангажмана. Три главна играча су то, појави се безвољност са сазнањем да се опет кроз ову лигу требају доказивати. Ту треба мало чвршће руке и неким играчима рећи гдје им је мјесто, докле могу добацити, а докле не могу. То је мој задатак , вратити све у нормалу. Ко плати данак тим безвољним момцима, плати тренер. Ја сам им јуче рекао, ко је платио важу неактивност и лоше игре, платио је тренер, срам вас било, погледајте се у огледало", закључио је легендарни Бака.

Меч између Зрињског и Лудогореца игра се вечерас од 20 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар