Baka opleo po igračima: Sram vas bilo!

"Ko plati danak tim bezvoljnim momcima, plati trener. Ja sam im juče rekao, ko je platio važu neaktivnost i loše igre, platio je trener, sram vas bilo, pogledajte se u ogledalo", zaključio je legendarni Baka.

Fudbal 16.08.2018 | 08:15
Baka opleo po igračima: Sram vas bilo!
Blaž Slišković se po četvrti put vratio na klupu Zrinjskog i na povratničkoj konferenciji za medije istakao da to "ni ovaj put ne bi zapalo da klub nije u problemima".

"Plemići" su u prvom meču u Razgradu odigrali iznad očekivanja bh. javnosti i revanš koji će se igrati na "Pecari" u Širokom Brijegu zbog neuslovnosti stadiona pod Bijelim Brijegom dočekuju sa "samo" jednim golom minusa.

Slišković je prvi trening održao juče i upoznao sa se nekoliko novih igrača koji su u Zrinjski došli u njegovom dvomjesečnom odsustvu.

"Želio sam da čujem njihova razmišljanja o situaciju, eventualnim problemima i kroz idući period te individualne razgovore ćemo pokušavati vratiti onu atmosferu jer sada nije na nivou pobjedničke ekipe iz prošlih sezona. Na treningu smo probali odraditi nešto što ću sprovesti na sutrašnoj utakmici protiv Ludogoreca. Danas je na programu klasičan treningu i odlazak u karantin, vjerujem da ćemo sa pozitivnijom atmosferom izaći na utakmice i sa mnogo želje probati doći do pozitivnog rezultata, što je jedni način za igru protiv kvalitetnog protivnika kakav je sutrašnji", izjavio je Slišković i dodao da problema ima, ali da ne želi da to bude alibi pred sutrašnju utakmicu.

Trener Zrinjskog okupljenim medijima nije želi da saopšti sastav za sutra, ali je nagovijestio da će biti iznenađenja.

"Ne može mene zapasti dobar trenutak, meni je predodređeno da preuzimam kad nije dobro. Meni je teško bilo preuzeti ekipu u ovim problemima. Veliki broj igrača je povrijeđen, mnogi se tek vraćaju, veliki broj utakmica i putovanja su ostavili traga. Osjetio sam da je moja obaveza da se vratim u ovom trenutku, poznajem dušu i karakter ovih momaka i ono što im nedostaje da se vrate u pravu formu. Pokušaću do reprzenenativne pauze da podignem kvalitet naše igre, ako u tome ne uspijem ja ću se povući. Dogovorena je cijela sezona, ali ako u kratkom ruku ne uspijem može se očekivati da se povučem, čim klub nađe novog trenera", istakao je Slišković.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala u BiH je istakao da se problemi koji su se uvukli u ekipu moraju rješavati razgovorom.

"Zna se to, ali Slobodan Jakovljević koji je proglašen najboljim stoperom u ligi ne nađe angažman, Filipović prvi strijeac ne nađe angažman, Bilbija asistent nema novog angažmana. Tri glavna igrača su to, pojavi se bezvoljnost sa saznanjem da se opet kroz ovu ligu trebaju dokazivati. Tu treba malo čvršće ruke i nekim igračima reći gdje im je mjesto, dokle mogu dobaciti, a dokle ne mogu. To je moj zadatak , vratiti sve u normalu. Ko plati danak tim bezvoljnim momcima, plati trener. Ja sam im juče rekao, ko je platio važu neaktivnost i loše igre, platio je trener, sram vas bilo, pogledajte se u ogledalo", zaključio je legendarni Baka.

Meč između Zrinjskog i Ludogoreca igra se večeras od 20 časova.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar