Нису му дали да оде са крузера?

Породица Николе Арнаутовића, Србина пронађеног објешеног на крузеру, слала је мејлове компанији да дозволи младићу одлазак са брода. То су према тврдњама "Еуро Блица" изјавиле Николине колеге док су давале изјаве у полицији.

Србија 15.08.2018 | 10:56
Нису му дали да оде са крузера?
Они су наводно полицији рекли да је Србин хтио дуже вријеме да напусти брод, али му то није било дозвољено.

"Данима је изгледао веома депресивно. Само дан прије него што се ово догодило отишао је до амбуланте крузера, тражећи медицинску помоћ. Кажу да је тада тражио хитан медицински отпуст, који није сачекао да буде одобрен прије него што се ова трагедија догодила", рекао је наводно један од Николиних колега.

Његове колеге су откриле да је Никола и раније тражио отпуст са брода и да се с тим циљем обраћао управи крузера.

"Дан раније Никола је тражио да разговара с директорком људских ресурса, којој је рекао да жели да оде са брода. Међутим, она је одбила његов захтјев што је несрећног младића дотукло", рекла је Николина колегиница.

Други Николин колега је открио да се управи крузера обраћала и младићева породица, тражећи да он буде пуштен с брода.

"Никола се породици жалио како не може више да издржи на броду и како жели да се врати кући. Међутим, компанија му то није дозвољавала што је он рекао родитељима који су 'Карневалу' чак и слали мејлове да дозволе њиховом сину да оде с брода", тврди неименовани колега трагично настрадалог младића.

Подсјећамо, Никола Арнаутовић пронађен је објешен на крузеру "Карнивал" петог августа, када се брод усидрио у луку у Порторику.

(Еуро Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

годнолијер

15.08.2018 09:22

Након 10 година радног искуства на крузерима,одговорно тврдим да се отказ мозе дати у било које доба дана или ноци.Несретни младиц је вјроватно захтјевао одлаЗак на боловање сто је мало тезе добити.Царнивал је највеца прекоокеанска комапнија са висе од 50 бродова и дио је царнивал корпорације која под собом има око 11 компанија.Превасходно томе,капетани добију откаЗ данас-сута вец додје нови а да не прицамо о нама,сљакерима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раца

15.08.2018 13:22

Тацно тако. Ја сам исто радио за Царнивал цруисе линес и без обзира колико ти уговор траје, брод си могао да напустис било када.

Name

??

15.08.2018 09:23

Тразио дозволу?? Само сиђеш чим прустане у неку луку и ћао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.08.2018 11:34

И куда даље? У хапс па у бувару а како је тамо знас ли?

Name

годнолијер

15.08.2018 17:03

лупате у празно! какво силаЗење,каква бувара? сваки цлан посаде предаје свој пасос цим се укрца на брод,добија замјену у види лицне карте-ламинеx.са том картицом се излиази и улази на брод и користи се у виду сваке идентификације.ста ви мислите,да они нас моле да ми радимо за њих?просјецан крузер има око 1000 посаде,сваки 7-10 дана одлази 50 так радника који су заврсили уговор ,а исти дан долази Замјена.довољно је реци рузну ријец у виду расне или полне дискриминације и вец сте корак пред откАзом.сваки види физицког насиља се санкционисе отказом за оба уцесника,као и претјерана конЗумација алкохола.зивот на броду је доста тезак,поготово За поценике.

Name

Тезак

15.08.2018 17:19

Син ми био на крузу пет мјесеци ,дао отказ и напустио круз без проблема.Цак су му платили и карту за назад.

ОДГОВОРИТЕ