Модрићев менаџер запалио атмосферу на тржишту!

Лука одушевљен идејом о великој улози у Интеру! „Имам осећај да ће пре или касније Модрић играти у Италији. Он је одрастао гледајући Серију А“, рекао је Налетилић.

Фудбал 16.08.2018 | 15:00
Модрићев менаџер запалио атмосферу на тржишту!
Менаџер Луке Модрића, Марко Налетилић, додатно је запалио атмосферу на фудбалском тржишту, а посебно Апенинима, где прелазни рок траје још три дана. Он је у изјавама за Тутоспорт рекао како би Модрић уживао играјући на Ђузепе Меаци у дресу Интера, чиме је додатно отворио врата евентуалном трансферу у последњим тренуцима трансфер пијаце.

Претходно је Коријере дела сера објавила да Интер није одустао од Модрића, који ће у четвртак разговарати о својој будућности са председником Флорентином Перезом. Газда Краљевског клуба се још увек нада да ће хрватски везиста продужити сарадњу са клубом, иако је више него јасно да ситуација нимало није пријатна.

"Модрић није размишљао само о томе да игра за Интер, већ је заиста одушевљен идејом да има велику улогу у дресу Неразура. Имам осећај да ће пре или касније Модрић играти у Италији. Он је одрастао гледајући Серију А", рекао је Налетилић.

Модрић ускоро прославља 33. рођендан, али је на недавном Мундијалу у Русији показао да му је форма на врхунцу. Перез и Лопетеги су били усаглашени у тврдњама да одлични везиста неће бити продат овог лета, а председник Мадриђана је поручио да може напустити клуб само у случају да Интер плати клаузулу од 750.000.000 евра.

Модрић је у досадашњој каријери одиграо 257 мечева за Краљевски клуб и постигао 13 голова.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар