Modrićev menadžer zapalio atmosferu na tržištu!

Luka oduševljen idejom o velikoj ulozi u Interu! „Imam osećaj da će pre ili kasnije Modrić igrati u Italiji. On je odrastao gledajući Seriju A“, rekao je Naletilić.

Fudbal 16.08.2018 | 15:00
Modrićev menadžer zapalio atmosferu na tržištu!
Menadžer Luke Modrića, Marko Naletilić, dodatno je zapalio atmosferu na fudbalskom tržištu, a posebno Apeninima, gde prelazni rok traje još tri dana. On je u izjavama za Tutosport rekao kako bi Modrić uživao igrajući na Đuzepe Meaci u dresu Intera, čime je dodatno otvorio vrata eventualnom transferu u poslednjim trenucima transfer pijace.

Prethodno je Korijere dela sera objavila da Inter nije odustao od Modrića, koji će u četvrtak razgovarati o svojoj budućnosti sa predsednikom Florentinom Perezom. Gazda Kraljevskog kluba se još uvek nada da će hrvatski vezista produžiti saradnju sa klubom, iako je više nego jasno da situacija nimalo nije prijatna.

"Modrić nije razmišljao samo o tome da igra za Inter, već je zaista oduševljen idejom da ima veliku ulogu u dresu Nerazura. Imam osećaj da će pre ili kasnije Modrić igrati u Italiji. On je odrastao gledajući Seriju A", rekao je Naletilić.

Modrić uskoro proslavlja 33. rođendan, ali je na nedavnom Mundijalu u Rusiji pokazao da mu je forma na vrhuncu. Perez i Lopetegi su bili usaglašeni u tvrdnjama da odlični vezista neće biti prodat ovog leta, a predsednik Madriđana je poručio da može napustiti klub samo u slučaju da Inter plati klauzulu od 750.000.000 evra.

Modrić je u dosadašnjoj karijeri odigrao 257 mečeva za Kraljevski klub i postigao 13 golova.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar