"Сага Грујић" није завршена, опција је Русија?

Деловало је да ће српски репрезентативац остати у Ливерпулу и борити се за минутажу након што је одбио позајмице у два енглеска клуба, али се изненада појавила нова опција. . .

Фудбал 15.08.2018 | 22:00
"Сага Грујић" није завршена, опција је Русија?
Марко Грујић није продужио уговор с Ливерпулом и није дошло до договора око позајмица у Кардиф и Мидлсбро, који су били расположени да му обезбеде минутажу у наредних годину дана, али и даље је неизвесно да ће остати на "Енфилду".

У први мах деловало је да ће Грујић, упркос опасној и појачаној конкуренцији у виду Фабиња и Кеите у везном реду, покушати да се наметне Јиргену Клопу с намером да потврди његову процену из јануара 2016. године када га је начинио првим појачањем од преузимања Ливерпула, али најновије информације говоре да би могао да се отисне у иностранство.

Британски медији преносе да постоји интересовање ЦСКА Москве, а у наредним данима Грујићев агент и Ливерпул направиће процену да ли је то најбољи потез за њега.

Исти избор преноси да је Русија тренутно "веома атрактивна и за играча и за Ливерпул" и да би Грујић у новом клубу имао загарантоване минуте, а да би се потом годину дана касније вратио на "Енфилд" спреман да буде чак и првотимац.

Московљанима су потребна појачања на средини терена после одлазака Понтуса Вернблума, Бибраса Наткха и Александра Головина, и вероватно би Грујић одмах био стартер.

Ипак, видећемо да ли ће се са овом опцијом за Грујића сложити и његов агент Зоран Стојадиновић који је у јануару прокоментарисао случај Лазара Марковића, такође члана Ливерпула, рекавши да он свом клијенту никада не би саветовао да напушта Енглеску због промене стила фудбала, климе и темперамента, те да би након тога потвратак на Острво био знатно отежан.

Грујић је имао солидних шест месеци у Кардифу за који је одиграо 13 мечева и постигао један гол, а са овим тимом обезбедио је и директну промоцију у Премијер лигу.

Да ли је време за нови изазов?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар