Клуб у ком би играо - Грујић у ЦСКА?!

Спекулишу Руси. . .

Фудбал 15.08.2018 | 09:00
Клуб у ком би играо - Грујић у ЦСКА?!
Не јављају се често са бомбастичним вестима које се тичу највећих европских клубова, али кад руски медији нешто објаве ретко је то неистинито. А сада из Русије стиже информација: Марко Грујић би каријеру могао да настави у московском ЦСКА.

Вест доноси угледни новинар Артур Петросјан, који додуше не износи детаље потенцијалне сарадње, осим што наводи да би у питању била позајмица. Да ли би постојала и могућност откупа или не тренутно се не зна.

Али логика постоји. Одавно више ЦСКА није недодирљив у шампионату Русије, штавише, у уводна три кола нове сезоне узели су Армејци само два бода и сигурно је да размишљају о томе кога би могли да доведу у последњим данима прелазног рока како би појачали квалтиет екипе.

Са друге стране, има логике и да Грујић оде у Москву, јер би тамо – могли смо то да видимо и пролетос у европском двомечу са Црвеном звездом – сасвим сигурно имао места на терену. Играо би и Лигу шампиона.

Да ли му се иде у Русију сасвим је друго питање, као и оно око Ливерпуловог става по овом предлогу. На Енфилду се 22-годишњи везиста свакако неће наиграти, а прелазни рок у Енглеској је завршен. Помињали су се и клубови из Немачке, Турске... Можда је ово са ЦСКА и најреалнија варијанта?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар