Klub u kom bi igrao - Grujić u CSKA?!

Spekulišu Rusi. . .

Fudbal 15.08.2018 | 09:00
Klub u kom bi igrao - Grujić u CSKA?!
Ne javljaju se često sa bombastičnim vestima koje se tiču najvećih evropskih klubova, ali kad ruski mediji nešto objave retko je to neistinito. A sada iz Rusije stiže informacija: Marko Grujić bi karijeru mogao da nastavi u moskovskom CSKA.

Vest donosi ugledni novinar Artur Petrosjan, koji doduše ne iznosi detalje potencijalne saradnje, osim što navodi da bi u pitanju bila pozajmica. Da li bi postojala i mogućnost otkupa ili ne trenutno se ne zna.

Ali logika postoji. Odavno više CSKA nije nedodirljiv u šampionatu Rusije, štaviše, u uvodna tri kola nove sezone uzeli su Armejci samo dva boda i sigurno je da razmišljaju o tome koga bi mogli da dovedu u poslednjim danima prelaznog roka kako bi pojačali kvaltiet ekipe.

Sa druge strane, ima logike i da Grujić ode u Moskvu, jer bi tamo – mogli smo to da vidimo i proletos u evropskom dvomeču sa Crvenom zvezdom – sasvim sigurno imao mesta na terenu. Igrao bi i Ligu šampiona.

Da li mu se ide u Rusiju sasvim je drugo pitanje, kao i ono oko Liverpulovog stava po ovom predlogu. Na Enfildu se 22-godišnji vezista svakako neće naigrati, a prelazni rok u Engleskoj je završen. Pominjali su se i klubovi iz Nemačke, Turske... Možda je ovo sa CSKA i najrealnija varijanta?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar