Миленко Топић помоћник Томићу!

Нема Дангубића. . .  Тренер који је Звезди донео титулу првака Србије прошле сезоне остаје у клубу, али сада као асистент.

Кошарка 14.08.2018 | 08:30
Миленко Топић помоћник Томићу!
Најавили смо још када смо писали да ће Милан Томић постати нови тренер Звездеи  да ће Миленко Топић бити помоћни тренер, а сада је то Звезда потврдила на свом званичном сајту.

Стручни штаб Црвена звезде ове године чиниће Милан Томић (први тренер), Андрија Гавриловић, Миленко Топићи Саша Косовић (помоћници), Александар Лукман (кондициони тренер), Небојша Илић (спортски директор и менаџер првог тима), доктори Небојша Митровић и Борис Глушчевић и физиотерапеут Милорад Ћирић.

Немања Дангубић се није појавио на првој прозивци што значи да ће овога лета променити клуб, као што се и најављивало. Будућност је у неколико наврата покушала да га ангажује. Он гледа још неке опције из Европе, најпре Евролиге.

На првој прозивци Милана Томића, нашли су се: Алекса Раданов, Стратос Перпероглу, Били Берон, Немања Ненадић, Мајкл Оџо, Марко Кешељ, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Филип Човић, Мајк Цирбес, Бориша Симанић, Душан Ристић и Бранко Лазић. Накнадно ће се прикључити Џо Регланд иМухамед Фаје.

Стефан Јанковић се није појавио и против њега је подигнут дисциплински постпупак, док је Никола Јовановићпрослеђен на позајмицу у Тренто.

Звезда ће током понедељка и уторка обавити комплетне медицинске прегледе и тестирања, а први тренинг у дворани ће обавити у среду.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар