Milenko Topić pomoćnik Tomiću!

Nema Dangubića. . .  Trener koji je Zvezdi doneo titulu prvaka Srbije prošle sezone ostaje u klubu, ali sada kao asistent.

Košarka 14.08.2018 | 08:30
Milenko Topić pomoćnik Tomiću!
Najavili smo još kada smo pisali da će Milan Tomić postati novi trener Zvezdei  da će Milenko Topić biti pomoćni trener, a sada je to Zvezda potvrdila na svom zvaničnom sajtu.

Stručni štab Crvena zvezde ove godine činiće Milan Tomić (prvi trener), Andrija Gavrilović, Milenko Topići Saša Kosović (pomoćnici), Aleksandar Lukman (kondicioni trener), Nebojša Ilić (sportski direktor i menadžer prvog tima), doktori Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić.

Nemanja Dangubić se nije pojavio na prvoj prozivci što znači da će ovoga leta promeniti klub, kao što se i najavljivalo. Budućnost je u nekoliko navrata pokušala da ga angažuje. On gleda još neke opcije iz Evrope, najpre Evrolige.

Na prvoj prozivci Milana Tomića, našli su se: Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Beron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić. Naknadno će se priključiti Džo Regland iMuhamed Faje.

Stefan Janković se nije pojavio i protiv njega je podignut disciplinski postpupak, dok je Nikola Jovanovićprosleđen na pozajmicu u Trento.

Zvezda će tokom ponedeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani će obaviti u sredu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar