ИТА - Куп: Брукање!

Сва три нова италијанска прволигаша испала у Купу Италије! Сезона у Серији А тек треба да почне и рано је давати било какве закључке, али је јасно да новајлије после свега виђеног немају превише права на неки претерани оптимизам.

Фудбал 13.08.2018 | 09:00
ИТА - Куп: Брукање!
Сва три новопечена италијанска прволигаша Парма, Емполи и Фрозиноне елиминисана су у Купу Италије, чиме су направила негативну увертиру предстојећег старта Серије А.

Највише се обрукао Фрозиноне, који је на свом стадиону поражен од Судтирола са 2:0. Ништа боља није била ни Парма која је на свом Енио Тардинију изгубила од још једног трећелигаша Пизе (0:1), док је Емполи дожвео прави дебакл на свом Карло Кастеланију од друголигаша Ћитаделе (0:3).

Сезона у Серији А тек треба да почне и рано је давати било какве закључке, али је јасно да ниједан од три поменута тима нема превише права на неки претерани оптимизам.

Италијански шампионат стартује наредног викенда. Емполи дочекује Каљари (недеља 20.30), Парма чека Удинезе (недеља 20.30), док ће Фрозиноне на ноге Аталанти (понедељак 20.30).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар