ITA - Kup: Brukanje!

Sva tri nova italijanska prvoligaša ispala u Kupu Italije! Sezona u Seriji A tek treba da počne i rano je davati bilo kakve zaključke, ali je jasno da novajlije posle svega viđenog nemaju previše prava na neki preterani optimizam.

Fudbal 13.08.2018 | 09:00
ITA - Kup: Brukanje!
Sva tri novopečena italijanska prvoligaša Parma, Empoli i Frozinone eliminisana su u Kupu Italije, čime su napravila negativnu uvertiru predstojećeg starta Serije A.

Najviše se obrukao Frozinone, koji je na svom stadionu poražen od Sudtirola sa 2:0. Ništa bolja nije bila ni Parma koja je na svom Enio Tardiniju izgubila od još jednog trećeligaša Pize (0:1), dok je Empoli dožveo pravi debakl na svom Karlo Kastelaniju od drugoligaša Ćitadele (0:3).

Sezona u Seriji A tek treba da počne i rano je davati bilo kakve zaključke, ali je jasno da nijedan od tri pomenuta tima nema previše prava na neki preterani optimizam.

Italijanski šampionat startuje narednog vikenda. Empoli dočekuje Kaljari (nedelja 20.30), Parma čeka Udineze (nedelja 20.30), dok će Frozinone na noge Atalanti (ponedeljak 20.30).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar