Мотором ударио у кућу и погинуо

Мотоциклиста Драган Милинковић (24) из мјеста Пријебљези, општина Србац, погинуо је у недјељу у 1. 50, када се мотоциклом кавасаки закуцао у кућу у изградњи у градишком мјесту Берек, сазнају "Независне".

Република Српска 12.08.2018 | 21:07
Мотором ударио у кућу и погинуо
Бројни суграђани и познаници потресним порукама на друштвеним мрежама опраштају се од овог младића те наводе да га никада неће прежалити ни заборавити, а памтиће га као момка који је увијек био насмијан и весео.

Свега 10 дана раније прославио је рођендан, а сада га пријатељи испраћају на вјечни починак те му поручују да ће га увијек вољети.

"Фалићеш ми, знам, сваки минут, сваки дан, у то буди сигуран! На свету ниси био сам, путуј спокојан", гласе стихови пјесме Дејана Матића, а која му је у недјељу посвећена.

"Независне" незванично сазнају да је Милинковић живот изгубио недалеко од мјеста гдје се у Береку налази укључење на аутопут.

"Идући регионалним путем Нова Топола - Чатрња он је, по засад утврђеним информацијама, на кривини удесно наставио да вози право. Кретање је наставио по ливади и након 50 до 100 метара ударио је у кућу у изградњи, што је по њега било кобно", појашњава извор "Независних".

Он додаје да је ријеч о неосвијетљеној локацији те да није искључено да Милинковић није познавао пут па је зато слетио.

"Кућа у коју је ударио обрасла је високом травом. Ту нико не живи. На мјесту догађаја нема ниједан траг кочења нити заношења мотора", истиче саговорник "Независних", одлично упућен у детаље истраге.

Како додаје наш извор, Милинковић је имао кацигу и осталу опрему, али је, упркос томе, подлегао на мјесту трагедије.

"Долазила је екипа Хитне помоћи, али је могла само да констатује смрт мотоциклисте", истиче наш извор.

По нашим сазнањима, човјек који живи у кући недалеко од мјеста трагедије чуо је удар око 1.50. Он је одмах отишао до куће гдје је мотоциклиста ударио, а затим и позвао полицију.

Из Окружног јавног тужилаштва Бањалука су саопштили да је увиђај извршио Саша Лаботић, дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, с припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.

"Дежурни тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере, као и вјештачења, ради расвјетљавања свих околности саобраћајне незгоде", рекла је за "Независне" Мира Милетић, секретар Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

(Независне)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

12.08.2018 20:39

Све по истом сценарију и нигдје у чланку отворене критике да су страдали сами криви,а не неко други.Чуј"пут неосвјетљен"па га није познавао-па како остали прелазе стотине километара непознатог пута и опет дођу до циља-ни на једној кривини не продуже право,јер НИСУ КОМИРАНИ,као овај и сви остали што су изгнули.ШТО ЈЕ НАЈТУЖНИЈЕ,НИКО СЕ НЕ ОПОМЕНЕ НА СЛУЧАЈУ ПРЕТХОНОГ СТРАДАЛОГ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предраг

12.08.2018 20:52

Једи говна магарац, децко је погинуо и треба да ти је зао а не да прицас јако је неко био комиран и слицно

Name

Ре

12.08.2018 21:16

То је сустина проблема углавном сваки пут.

Name

БМW

12.08.2018 21:46

ЈА САМ ИСТО ХТИО ДА КУПИМ МОТОР ДА СЕ КУРЦИМ АЛИ КАД МИ ЈЕ ДРУГ ПОГИНУО СА 22 ГОДИНЕ НИЈЕ МИ НИКАД ВИСЕ ПАЛО НА ПАМЕТ И ДАН ДАНАС ГЛЕДАМ МОТОРЕ СА ПРЕЗИРОМ И ЉУДЕ КОЈИ СТАВЉАЈУ МОТОР И ''АДРЕНАЛИН'' ИЗНАД СВОГ ЗИВОТА...

Name

Ре

12.08.2018 21:53

Судбина ! А и висе наивности

Name

Ре

13.08.2018 03:43

Тачно тако. Увијек неки разлог и нечија као кривица. Тешко родитељима покојника. Ко је купио мотор, којом брзином је возио кад је нскон 50 до 100 метара возио њивом ударио у кућу и са све опремом погинуо. Да ли је био под утицајем алкохола или... Треба ли забранити или прописати правила игре кид мото скупова. Радпитајте се каква су правила нпр у Словенији...

Name

Xx

13.08.2018 05:17

Јеси паметан како ниси неки приватник обртник доктор магистар кад си тако паметан јадан момак тек поцео да зиви

Name

ре куку нама

13.08.2018 11:25

Цовјек је назалост у праву! И ми који долазимо преко годисњег одмора у ту земљу, возимо непознатим путевима и вратимо се здрави у иностранство. Ипак возимо пазљиво и водимо бригу о брзини возње. Зао ми тог мотоциклиста, али сам сигуран да је брзо возио, јер сви они дивљају по путевима. Није једини који је због велике брзине страдао.

Name

Критичар

14.08.2018 20:03

Шта тебе брига за овог младића и његову смрт. Ниси га познавао и шта се уопште јављаш да коментаришеш овакве вијести. Иди ради нешто корисно. Да ли је брзина, алкохол или судбина то уопште није битно. Њега, нажалост, више нема. Ниси га познавао и немаш право да дајеш овакве коментаре!!!!!

Name

Критичар

14.08.2018 20:07

Ре БМW Дечко, то је његова судбина да погине на мотору. Тако је записано. Могао је и у ауту да погине.

Name

куку нама са нама

14.08.2018 21:13

"Критичару"..са твојим мишљењем о овом случају,а који се преноси и на остале сегменте живота,нећемо далеко догурати..НИСАМ ПОЗНАВАО ЊЕГА,АЛИ ЈЕСАМ МНОГО,ЊЕМУ СЛИЧНИХ ПО ПИТАЊУ РАЗМИШЉАЊА У ВЕЗИ ВОЖЊЕ,КОЈИ СУ МИ БИЛИ ПОЗНАТИ ИЛИ СУ ЧАК ЖИВЈЕЛИ БЛИЗУ МЕНЕ И САД МЕ НА ЊИХ ПОСДЈЕЋАЈУ МЕРМЕРНЕ ПЛОЧЕ НА МЈЕСТУ ЊИХОВОГ ГУБИТКА ЖИВОТА..НЕВАЉА НАМ ТАКВА ПОЛИТИКА"ШТА МЕ БРИГА"..ЈЕР СВЕ ШТО ЈЕ СНАШЛО МЕНЕ ДАНАС,СУТРА ЋЕ ТЕБЕ ИЛИ ОБРАТНО..КУЖИШ,НЕ.

Name

Критичар

15.08.2018 20:23

,,Куку нама са нама,, кужим ја врло добро, не! И мене је брига за овог младића јер сам га познавао и брига ме и за друге. Али оваквим твојим критиковањем нећеш свијет промијенити. Чекаш овакве вијести па их злурадо коментаришеш. Иди онда ради нешто корисно, иди у мисију спашавања свијета па младима који брзо возе говори како је то опасно по живот, а не паметуј са својим коментарима испод оваквих вијести. И не схватам уопште шта си хтио да кажеш задњом реченицом у свом коментару насловљеном мени!!!

Name

Б.Л.

13.08.2018 01:06

Залосно сто је јос један млади зивот угасен.Али закуцати се у објекат 100 метара удаљен од цесте је бас теско изводљиво сем ако брзина није бас дупло и висе прекорацена.Среца па се није закуцао у некакво ауто(недај Бозе са породицом).

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

13.08.2018 06:17

Р.И.П

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дундо Мароје

13.08.2018 10:51

Искрено саучешће родитељима ,туга је превелика! Боже драги па има ли краја овоме....??! Лијепи младићу,нека Ти је лака црна земља,почивај у миру Анђеле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.08.2018 12:17

Кацига ниста не знаци ван урбаних и најурбанијих градских подруцја мада не треба је не носити јер повецава сансу за зивот у слуцају несреце мада када возис ризицно ниста не помазе против мајке природе у слуцају несреце зато цетвере оци и не препустати ниста слуцају. Треба рацунати и на непредвидјене ствари попут одрона, снијезних наноса, гузве у саобрацају и сваке друге предвидљиве и непредвидљиве ситуације. Стрпљен спасен. Када возис по непознатом терену, вози сто спорије да проуцис терен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

13.08.2018 20:29

Искрено сауцесце !