Motorom udario u kuću i poginuo

Motociklista Dragan Milinković (24) iz mjesta Prijebljezi, opština Srbac, poginuo je u nedjelju u 1. 50, kada se motociklom kavasaki zakucao u kuću u izgradnji u gradiškom mjestu Berek, saznaju "Nezavisne".

Republika Srpska 12.08.2018 | 21:07
Motorom udario u kuću i poginuo
Brojni sugrađani i poznanici potresnim porukama na društvenim mrežama opraštaju se od ovog mladića te navode da ga nikada neće prežaliti ni zaboraviti, a pamtiće ga kao momka koji je uvijek bio nasmijan i veseo.

Svega 10 dana ranije proslavio je rođendan, a sada ga prijatelji ispraćaju na vječni počinak te mu poručuju da će ga uvijek voljeti.

"Falićeš mi, znam, svaki minut, svaki dan, u to budi siguran! Na svetu nisi bio sam, putuj spokojan", glase stihovi pjesme Dejana Matića, a koja mu je u nedjelju posvećena.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je Milinković život izgubio nedaleko od mjesta gdje se u Bereku nalazi uključenje na autoput.

"Idući regionalnim putem Nova Topola - Čatrnja on je, po zasad utvrđenim informacijama, na krivini udesno nastavio da vozi pravo. Kretanje je nastavio po livadi i nakon 50 do 100 metara udario je u kuću u izgradnji, što je po njega bilo kobno", pojašnjava izvor "Nezavisnih".

On dodaje da je riječ o neosvijetljenoj lokaciji te da nije isključeno da Milinković nije poznavao put pa je zato sletio.

"Kuća u koju je udario obrasla je visokom travom. Tu niko ne živi. Na mjestu događaja nema nijedan trag kočenja niti zanošenja motora", ističe sagovornik "Nezavisnih", odlično upućen u detalje istrage.

Kako dodaje naš izvor, Milinković je imao kacigu i ostalu opremu, ali je, uprkos tome, podlegao na mjestu tragedije.

"Dolazila je ekipa Hitne pomoći, ali je mogla samo da konstatuje smrt motocikliste", ističe naš izvor.

Po našim saznanjima, čovjek koji živi u kući nedaleko od mjesta tragedije čuo je udar oko 1.50. On je odmah otišao do kuće gdje je motociklista udario, a zatim i pozvao policiju.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka su saopštili da je uviđaj izvršio Saša Labotić, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, s pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

"Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode", rekla je za "Nezavisne" Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Nezavisne)

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

12.08.2018 20:39

Sve po istom scenariju i nigdje u članku otvorene kritike da su stradali sami krivi,a ne neko drugi.Čuj"put neosvjetljen"pa ga nije poznavao-pa kako ostali prelaze stotine kilometara nepoznatog puta i opet dođu do cilja-ni na jednoj krivini ne produže pravo,jer NISU KOMIRANI,kao ovaj i svi ostali što su izgnuli.ŠTO JE NAJTUŽNIJE,NIKO SE NE OPOMENE NA SLUČAJU PRETHONOG STRADALOG..

ODGOVORITE
Name

Predrag

12.08.2018 20:52

Jedi govna magarac, decko je poginuo i treba da ti je zao a ne da pricas jako je neko bio komiran i slicno

Name

Re

12.08.2018 21:16

To je sustina problema uglavnom svaki put.

Name

BMW

12.08.2018 21:46

JA SAM ISTO HTIO DA KUPIM MOTOR DA SE KURCIM ALI KAD MI JE DRUG POGINUO SA 22 GODINE NIJE MI NIKAD VISE PALO NA PAMET I DAN DANAS GLEDAM MOTORE SA PREZIROM I LJUDE KOJI STAVLJAJU MOTOR I ''ADRENALIN'' IZNAD SVOG ZIVOTA...

Name

Re

12.08.2018 21:53

Sudbina ! A i vise naivnosti

Name

Re

13.08.2018 03:43

Tačno tako. Uvijek neki razlog i nečija kao krivica. Teško roditeljima pokojnika. Ko je kupio motor, kojom brzinom je vozio kad je nskon 50 do 100 metara vozio njivom udario u kuću i sa sve opremom poginuo. Da li je bio pod uticajem alkohola ili... Treba li zabraniti ili propisati pravila igre kid moto skupova. Radpitajte se kakva su pravila npr u Sloveniji...

Name

Xx

13.08.2018 05:17

Jesi pametan kako nisi neki privatnik obrtnik doktor magistar kad si tako pametan jadan momak tek poceo da zivi

Name

re kuku nama

13.08.2018 11:25

Covjek je nazalost u pravu! I mi koji dolazimo preko godisnjeg odmora u tu zemlju, vozimo nepoznatim putevima i vratimo se zdravi u inostranstvo. Ipak vozimo pazljivo i vodimo brigu o brzini voznje. Zao mi tog motociklista, ali sam siguran da je brzo vozio, jer svi oni divljaju po putevima. Nije jedini koji je zbog velike brzine stradao.

Name

Kritičar

14.08.2018 20:03

Šta tebe briga za ovog mladića i njegovu smrt. Nisi ga poznavao i šta se uopšte javljaš da komentarišeš ovakve vijesti. Idi radi nešto korisno. Da li je brzina, alkohol ili sudbina to uopšte nije bitno. Njega, nažalost, više nema. Nisi ga poznavao i nemaš pravo da daješ ovakve komentare!!!!!

Name

Kritičar

14.08.2018 20:07

Re BMW Dečko, to je njegova sudbina da pogine na motoru. Tako je zapisano. Mogao je i u autu da pogine.

Name

kuku nama sa nama

14.08.2018 21:13

"Kritičaru"..sa tvojim mišljenjem o ovom slučaju,a koji se prenosi i na ostale segmente života,nećemo daleko dogurati..NISAM POZNAVAO NJEGA,ALI JESAM MNOGO,NJEMU SLIČNIH PO PITANJU RAZMIŠLJANJA U VEZI VOŽNJE,KOJI SU MI BILI POZNATI ILI SU ČAK ŽIVJELI BLIZU MENE I SAD ME NA NJIH POSDJEĆAJU MERMERNE PLOČE NA MJESTU NJIHOVOG GUBITKA ŽIVOTA..NEVALJA NAM TAKVA POLITIKA"ŠTA ME BRIGA"..JER SVE ŠTO JE SNAŠLO MENE DANAS,SUTRA ĆE TEBE ILI OBRATNO..KUŽIŠ,NE.

Name

Kritičar

15.08.2018 20:23

,,Kuku nama sa nama,, kužim ja vrlo dobro, ne! I mene je briga za ovog mladića jer sam ga poznavao i briga me i za druge. Ali ovakvim tvojim kritikovanjem nećeš svijet promijeniti. Čekaš ovakve vijesti pa ih zlurado komentarišeš. Idi onda radi nešto korisno, idi u misiju spašavanja svijeta pa mladima koji brzo voze govori kako je to opasno po život, a ne pametuj sa svojim komentarima ispod ovakvih vijesti. I ne shvatam uopšte šta si htio da kažeš zadnjom rečenicom u svom komentaru naslovljenom meni!!!

Name

B.L.

13.08.2018 01:06

Zalosno sto je jos jedan mladi zivot ugasen.Ali zakucati se u objekat 100 metara udaljen od ceste je bas tesko izvodljivo sem ako brzina nije bas duplo i vise prekoracena.Sreca pa se nije zakucao u nekakvo auto(nedaj Boze sa porodicom).

ODGOVORITE
Name

007

13.08.2018 06:17

R.I.P

ODGOVORITE
Name

Dundo Maroje

13.08.2018 10:51

Iskreno saučešće roditeljima ,tuga je prevelika! Bože dragi pa ima li kraja ovome....??! Lijepi mladiću,neka Ti je laka crna zemlja,počivaj u miru Anđele!

ODGOVORITE
Name

Direkt

13.08.2018 12:17

Kaciga nista ne znaci van urbanih i najurbanijih gradskih podrucja mada ne treba je ne nositi jer povecava sansu za zivot u slucaju nesrece mada kada vozis rizicno nista ne pomaze protiv majke prirode u slucaju nesrece zato cetvere oci i ne prepustati nista slucaju. Treba racunati i na nepredvidjene stvari poput odrona, snijeznih nanosa, guzve u saobracaju i svake druge predvidljive i nepredvidljive situacije. Strpljen spasen. Kada vozis po nepoznatom terenu, vozi sto sporije da proucis teren.

ODGOVORITE
Name

Maki

13.08.2018 20:29

Iskreno saucesce !