Куртоин менаџер: Отишао је из Челсија због дјеце!

Не би он напуштао Челси, отишао је због деце! Менаџер Тиба Куртое Кристоф Енроте рекао је да је белгијски голман врло задовољан преласком у Реал и да је разлог за то пре свега породица.

Фудбал 14.08.2018 | 11:00
Куртоин менаџер: Отишао је из Челсија због дјеце!
Енроте је поновио оно што је и сам Куртоа рекао по доласку у Реал - остварио му се сан, али напомиње да не би одлазио из Челсија да му је породица у престоници Енглеске.

Већ после Светског првенства голман Белгије и сада Реала је добио уносну понуду "краљевског клуба" која је касније претворена у шестогодишњи уговор.

Због тога је Куртоа био под стресом истиче менаџер.

"Дошло је до неспоразума, причало се да жели да оде из погрешних разлога. Хтео је да оде из Челсија због деце. Да је његова породица у Лондону, било би другачије. Остао би јер не би било разлога да иде из клуба као што је Челси, у ком може да осваја трофеје. Нажалост, његова деца живе са мајком у Мадридом. Имао је уговор, све је зависило од Челсија, али пошто се уговор ближио крају, Челсију је у интересу било да постигне договор са Реалом, и то се десило. Реч је о личним разлозима које морамо да поштујемо. У Челсију су разумели ситуацију и помогли су да до договора дође", рекао је Енроте.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар