Kurtoin menadžer: Otišao je iz Čelsija zbog djece!

Ne bi on napuštao Čelsi, otišao je zbog dece! Menadžer Tiba Kurtoe Kristof Enrote rekao je da je belgijski golman vrlo zadovoljan prelaskom u Real i da je razlog za to pre svega porodica.

Fudbal 14.08.2018 | 11:00
Kurtoin menadžer: Otišao je iz Čelsija zbog djece!
Enrote je ponovio ono što je i sam Kurtoa rekao po dolasku u Real - ostvario mu se san, ali napominje da ne bi odlazio iz Čelsija da mu je porodica u prestonici Engleske.

Već posle Svetskog prvenstva golman Belgije i sada Reala je dobio unosnu ponudu "kraljevskog kluba" koja je kasnije pretvorena u šestogodišnji ugovor.

Zbog toga je Kurtoa bio pod stresom ističe menadžer.

"Došlo je do nesporazuma, pričalo se da želi da ode iz pogrešnih razloga. Hteo je da ode iz Čelsija zbog dece. Da je njegova porodica u Londonu, bilo bi drugačije. Ostao bi jer ne bi bilo razloga da ide iz kluba kao što je Čelsi, u kom može da osvaja trofeje. Nažalost, njegova deca žive sa majkom u Madridom. Imao je ugovor, sve je zavisilo od Čelsija, ali pošto se ugovor bližio kraju, Čelsiju je u interesu bilo da postigne dogovor sa Realom, i to se desilo. Reč je o ličnim razlozima koje moramo da poštujemo. U Čelsiju su razumeli situaciju i pomogli su da do dogovora dođe", rekao je Enrote.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar