Мусемић остаје на клупи Сарајева!

Управи одбор Фудбалског клуба Сарајево пружио подршку Хусрефу Мусемићу.

Фудбал 13.08.2018 | 09:45
Мусемић остаје на клупи Сарајева!
Након ремија са ГОШК-ом (1:1) у четвртом колу Премијер лиге Босне и Херцеговине, дио јавности у БиХ, али и навијачи бордо тима тражили су одлазак Мусемића са тренерске клупе.

Међутим, дан касније услиједило је саопштење бордо клубу у којем је Мусемић добио пуну подршку клупског руководства.

"Поводом натписа и спекулација који су се појавили у медијима након утакмице 4. кола Премијер лиге БиХ између ФК Сарајево и НК ГОШК, у вези са евентуалним одласком шефа стручног штаба, Хусрефа Мусемића, Управни одбор ФК Сарајево обавјештава навијаче и цјелокупну јавност да Хусреф Мусемић има пуну подршку Управног одбора да настави свој рад са првим тимом", наведено је у саопштењу објављеном на клупском сајту.

Већ у сриједу, Мусемићев тим очекује сарајевски дерби против Жељезничара, а потом и двобој са троструким узастопним шампионом БиХ Зрињским из Мостара.

"Сарајево у наредних седам дана очекују двије значајне утакмице и сви у клубу су потпуно фокусирани прије свега на градски дерби који се игра у сриједу 15. августа 2018., након којег ће екипа дочекати Зрињски на 'Кошеву'. Управни одбор ће у наредном периоду извршити анализу свих досадашњих дешавања и резултата, укључујући и реми против екипе ГОШК-а".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар